X
 
 

Пеевски отново в парламента с охранители, Караянчева се шегува с БСП

6368 0
photo of Пеевски отново в парламента с охранители, Караянчева се шегува с БСП
Снимка: БГНЕС
Депутатът от ДПС Делян Пеевски идва на работа за втори  пореден ден. Той бе лаконичен пред журналистите, но обеща да влезе в пленарна зала, предаде bTV. 

Пеевски отново е зорко охраняван от НСО. Още преди време му бяха назначени държавни гардове заради предполагаема заплаха за живота му.

Цонев сравни Пеевски с Берлускони, Карадайъ не бил помагал на родата с къщи за гости

Защо Делян Пеевски за втори път се отказва да отиде в Европейския парламент – при този въпрос близкият му Йордан Цонев, известен ...

Вчера, Пеевски се появи в сградата на българския парламент двадесетина минути преди началото на парламентарното заседание с трима охранители.

Веднага след пристигането си депутатът, който традиционно не присъства на заседанията на народното събрание, влезе в една от стаите.

Той се отказа от евродепутатското място и остава в българския парламент, за което вчера съобщи лидерът на партията Мустафа Карадайъ. Пеевски бе избран за евродепутат и през 2014 г. и тогава също се отказа от честта да представлява България в Европарламента.

Той заяви пред репортери, че обструкции към него не е имало никога и това е само в главата на олигарха Иво Прокопиев и на неговите служители Христо Иванов и Радан Кънев.

Пеевски няма да ходи в европарламента, бил по-нужен в България

Народният представител и медиен магнат Делян Пеевски няма да става евродепутат. Това стана ясно по време на днешния парламентарен ден, ...

Днес БСП направи своето завръщане в законодателния орган. "Добре дошли на колегите от БСП." С тези думи парламентарният шеф Цвета Караянчева поздрави социалистите.

"Бяхме ви забравили отпечатъка, господин Стойнев", пошегува се тя със социалиста, който явно имаше проблем с пулта за гласуване. По-настоятелно", призова го парламентарният шеф.

БСП се връща поетапно в парламента, вчера депутатите се включиха в работата на комисиите, а днес вече влязоха в пленарна зала. Пленумът прие предложението на партийното ръководство депутатите да се върнат в парламента на работните си места.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители