X
 
 

Прекратиха заседанието на Народното събрание след скандал

2593 1
Прекратиха заседанието на Народното събрание след скандал
Снимка: БГНЕС
Заседанието на парламента бе прекратено след като депутати от БСП и "Атака" обградиха парламентарната трибуна, предаде агенция "Фокус".

От двете партии поисаха поименно гласуване на текстовете по размера на минималната пенсия, заложена в бюджета на ДОО за 2020 г.

На трибуната първо се качиха Филип Попов, Христо Проданов и Георги Свиленски, след това те бяха последвани от други народни представители от "БСП за България". Към тях се присъединиха и депутати от "Атака".

Росен Малинов заема мястото на Стефан Данаилов в парламента

Росен Малинов заема мястото на починалия актьор и депутат от БСП Стефан Данаилов. Малинов положи клетва днес в парламента, предаде реп...

"Защо те е страх?", попита Свиленски председателстващия заседанието Емил Христов и заяви, че процедурата е вече опорочена. 

"Всеки разбира процедурата по различен начин. В правилника нещата са ясно изписани. Не сте прави", отговори му още председателстващия пленарното заседание Емил Христов. Той посочи, че БСП възпрепятстват пленарното заседание и ги помоли да не го правят.

От страната на управляващите се чуха възгласи "Червени боклуци", а от БСП се провикнаха "Оставка". Председателстващият заседанието Емил Христов заяви, че ще накаже някого и след това прекрати заседанието.

Снимка: Архив

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители