"Протестна мрежа" отрекоха да са изгорили знамето на БСП

22513
"Протестна мрежа" отрекоха да са изгорили знамето на БСП
Снимка: БГНЕС

По повод днешната проява в рамките на протестите пред Президентството, при която беше запалено знамето на левицата, Асен Генов от "Протестна мрежа" отрече те да са извършили този акт, предаде БНР.

"Нито един от моите приятели от "Протестна мрежа" по никакъв начин не е участвал нито в планирането, нито в реализацията на това действие. Това не е вярно. По никакъв начин ние не сме участвали, нито сме планирали, нито сме одобрявали, санкционирали или съдействали за подобен акт.

Янаки Стоилов се обърна към Наказателния кодекс заради изгарянето на флага на БСП

Искам да изразя позицията на нашата парламентартна за това, че ние не приемаме подобни актове, независимо дали те са насочени към бъл...

Там днес се бяха събрали всякакви хора, протестиращи всевъзможни - от десницата, до "Атака", през хората, които протестират вече година и няколко дни по софийските улици срещу тази форма на управление, което в момента е в България.

Дори да е имало някой от "Протестна мрежа" там, това не означава нищо. На улицата там е имало и много други хора. Не е редно да бъдем свързани по този начин, само защото някой е присъствал, или защото това е протест срещу управлението ни. Не всичко, което се случва в България, свързано с протести, трябва да бъде свързано по този начин с "Протестна мрежа"", заяви той.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика