Шамара защити Сидеров

35607
Шамара защити Сидеров
Снимка: БГНЕС

Мишо Шамара защити Волен Сидеров във Фейсбук.

По повод скандала на Варненското летище с лидера на "Атака", рапърът изказа категорична позиция, в която акцентът е двойният аршин, с който се мерят действията на Бойко и всички останали.

Най-големият полицейски синдикат: Нападението над варненския униформен е позор

Синдикалната федерация на служителите в МВР изразява възмущение и безпокойство от поредния инцидент между народен представител и служит...

"Не искам да ме разбирате погрешно. Това, което направи Волен (ако е вярно) е престъпление. Чета огромният гняв на хората към него (и то справедлив защото не е редно да се постъпва така), но защо тоя гняв го няма към протестърите соросоиди които хвърляха камъни по полицията и по депутатите. Едното е хулиганска проява, а другото си е чист опит за убийство. Съвсем случайно нямаше жертви. Защо не изпитват такъв гняв, че и много по-силен за бруталните престъпления на Борисов и Цветанов.

Пак повтарям грам не ме кефи АТАКА като идеология. Нямам никаква допирна точка с идеите им и не искам да имам. Но ако трябва да сме справедливи, нека съдим с еднакъв аршин. Не може за някой да се прощават брутални престъпления, а за всички други да няма прошка. Според мене и за Волен, и за ГЕРБ трябват присъди. За Волен за хулиганска проява, за Бойко за педофилия, убийства, поръчки, измами в изключително огромни размери", написа Биг Ша.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика