Според Караянчева целта на Радан Кънев е да си направят ПР на гърба на ГЕРБ

1253
Според Караянчева целта на Радан Кънев е да си направят ПР на гърба на ГЕРБ
Снимка: БГНЕС

Целта на Радан Кънев и Атанас Атанасов бе да си направят ПР на гърба на ГЕРБ и правителството. Една лъжа, повторена 1000 пъти, рано или късно се превръща в истина. Благодарим на министъра на отбраната, че разсея внушенията на Кънев", това заяви заместник-председател на ПГ на ГЕРБ Цвета Караянчева в ефира на БНТ. "Все пак гарант за евроатлантическата ни ориентация е премиерът, правителството и парламентарните групи. Премиерът го познават всички евроатлантически партньори, кой познава Кънев и Атанасов?!", заяви Караянчева.

Зам.-председателят допълни, че хората преценяват и дават вота си на тези, които правят реалната политика. "В момента сме в сериозна геополитическа обстановка и правителството трябва да е стабилно, виждаме какво става в цяла Европа. С това разноговорене на двама-трима депутати, които не знаят дали са в опозиция или не, само си пречим. Казаха, че не се работи по глава правосъдие...нищо подобно", допълни тя.

Преизбраха Радан Кънев за председател на ДСБ

Националното събрание на ДСБ избра Радан Кънев за председател с 4 годишен мандат, почти единодушно – с 10 въздържали се и двама п...

"Това е патент на партията на Костов - да слага клинове в развитието. Нека си припомним кой разедини СДС. Те не са държавници, те са политици, мислят от ден до пладне. Държавникът трябва да мисли занапред. За нас бе важно да кажем на хората какво мислим, такива провокации ще има много знапред, защото предстоят изборите. Гаргите по цял ден стоят на антените, но не стават по-музикални", заяви Караянчева.

Относно това, че, ако ГЕРБ не спечели изборите, смята да подаде оставка, тя се изказа така: "Когато си загубил изборите, ти нямаш моралното право да управляваш. Това в въпрос на чест и никой не може да ни осъди. БСП и ДПС преди години загубиха изборите и вижте докъде докараха държавата".

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика