Стоянович издаде нова заповед за НГДЕК*

26688
Стоянович издаде нова заповед за НГДЕК*
Снимка: БГНЕС

Министерство на културата публикува нова заповед относно Класическата гимназия. Тя гласи следното:

"Министърът на културата д-р Петър Стоянович издаде заповед, с която разпорежда в едноседмичен срок от отстраняване на констатираните неизправности с доклад на Столична регионална здравна инспекция от 14.02.2014 г., учебният процес в Национална гимназия за древни езици и култури "Константин Кирил Философ" да се премести в сградата, находяща се на ул. ,,Баба” № 16 в кв. "Модерно предградие".

НГДЕК се връща в ремонтираната сграда от утре, увери зам.-министърът на културата

Заместник-министърът на културата Васил Василев увери, че от утре, 17 февруари учебните занятия в Националната гимназия за древни езици...

Заповедта на министър Стоянович ще бъде връчена за изпълнение на Мариела Папазова – и.д. директор на училището. Контролът по изпълнение на заповедта се възлага на Васил Василев, заместник-министър на културата. Копие от заповедта ще се представи за сведение на Йорданка Фандъкова – кмет на Столична община, както и на Ваня Кастрева – началник на Регионален инспекторат по образованието – София.

Заповедта на д-р Петър Стоянович е издадена на основание чл. 5, ал. 2 от Устройствения правилник на Министерството на културата и във връзка с доклад на Столична регионална здравна инспекция от 14.02.2014 г. С тази своя заповед д-р Петър Стоянович оттегля Заповед № РД09-65/10.02.2014 г. на министъра на културата."

Припомняме, че в 13:00 часа на сайта на ведомството се появи информация, която буквално след секунди изчезна. От пресцентъра съобщиха за Actualno.com, че все още не са изпратили официално съобщение до медиите и не са качвали такава заповед. В 13:29 съобщението бе повторно качено, а съдържанието му е същото.

Директорът на Класическата гимназия определи родители на деца от гимназията като агресивни

Снимката е на ученик от НГДЕК и показва температурата в класната стая в края на миналата година Родителите от НГДЕК бяха определени, к...

*Информацията е актуализирана към 13:29 ч.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика