Светлин Танчев става заместник-председател на "България без цензура"

24182
Светлин Танчев става заместник-председател на "България без цензура"
Снимка: БГНЕС

Бившият депутат от ГЕРБ и сегашен независим народен представител Светлин Танчев стана заместник-председател на "България без цензура". Това обяви лично лидерът на партията Николай Бареков.

"Танчев става член на нашата партия и ще бъде предложен от мен не само за заместник, редом с останалите заместници, но ще бъде предложен от мен за областен председател на партията в София", допълни Бареков. По думите му, това решение ще бъде гласувано на 14 юни, когато формално гласува Националният съвет на регионите, но неформално то вече е гласувано, защото на заседанието днес са присъствали същите хора.

За разлика от Бареков, негов депутат не възнамерява "да разбива парламента"

Светлин Танчев, един от независимите депутати в парламента, които вече ясно декларираха принадлежност към партията на Николай Бареков &...

„Той е изключително европейски ориентиран като политик и изключителен финансист”, подчерта Бареков и заяви, че Изпълнителния съвет на партията има нов член и това е представителят на партията от ББЦ – Рашко Димков.

На въпрос, колко е струвала предизборнарта кампания на „България без цензура”, Николай Бареков отговори, че малко под 2 млн. лева. "Вместо да разберете, че сме почтени, аз питам кой кани Антоанета Цонева всеки ден. Росен Петров и аз сме дали по 10 хил. лева по банков път. Спрете се малко – ние сме единствените, които до стотинка си декларирахме разходите. Ако ме предизвикате с тези въпроси, ще изляза и такива неща, че ще взема още над 200 хил. гласа в следващия парламент", каза още Николай Бареков.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика