Трифонов: Предстои нова сватба, булката от ПП-ДБ ще трябва да седне и в скута на баджанака Бойко Борисов

1597
Трифонов: Предстои нова сватба, булката от ПП-ДБ ще трябва да седне и в скута на баджанака Бойко Борисов
Снимка: БГНЕС

„Предпочитам да казвам истината грозно, отколкото да лъжа красиво. По красивите лъжи има други специалисти, лесно ще ги познаете. Те правят красиви сглобки, ползват красиви парапети, приличат на измамници, държат се като измамници и говорят като измамници. Така че истина или лъжа - изборът е ваш. Аз моя съм го направил! Силата е в истината!“

Това написа във Facebook лидерът на „Има такъв народ“ Слави Трифонов по повод коментари в медиите, че при оставката на правителството на Денков депутатите на партията му са използвали грозен език.

„Днес е интересен ден за българската демокрация. „Сглобката“ временно е „разглобка“, написа по-рано през деня Трифонов след приетата единодушно в парламента оставка на Николай Денков. „Това е единственото хубаво нещо, което направи този човек в качеството си на така наречен „министър-председател“. И така политическият развод е факт, но предстои нова сватба“, написа още Слави Трифонов.

Още: Трифонов за Христо Иванов и скута на Пеевски: Това трябва да е краят на кариерата му

„На английски думата за оставка е „resignation“, но „resignation“ също означава „примирение“ - да приемеш съдбата си такава, каквато е. А каква е тази съдба, с която са се примирили от ПП-ДБ? Каква е тази предстояща сватба? Тя е базирана на принципа на българската народна поговорка  „Стани да седна“, но в случая ситуацията е „Ти седни, но аз няма да стана“, продължава лидерът на ИТН.

По думите му любовта между ГЕРБ и ПП-ДБ „ще продължи да цъфти и процъфтява“, но вече с официален брак. „Този брак ще се случи благодарение на четирите сватовници, които Бойко Борисов изпрати да кандърдисват булката. Това, всъщност, изглежда леко излишно, защото булката отдавна не е честна и отдавна е навита и на този брак, и на всички семейни гаври, които предстоят. И понеже булката ПП-ДБ не е честна, няма да може да размаха бял чаршаф след първата брачна нощ, но ще развее споразумението, което ще подпише с ГЕРБ“, продължава Слави Трифонов.

Още: Трифонов: Чакам Габриел какво ще каже, нещо като Мойсей, който ще донесе божиите заповеди

„Въобще, булката от ПП-ДБ я чака интересна съдба. Както се казва: „Все се е кака женила, ама такъв го не е намирала“... Защото, освен брачен партньор, в чийто скут да седи и да пие мазно турско кафе, булката от ПП-ДБ ще трябва да седне официално и в скута на баджанака Бойко Борисов, да се гушка в него до магнолията в Банкя и да играят на заек и морков в зайчарника“, пише Трифонов.

„А кое всъщност е неприемливо за българските граждани в тази любовно-брачна игра? На българите не им харесва това, те искат избори, а не съмнителни бракове с неморални младоженци и техния развратен политически живот. Всъщност днес, докато слушах как Николай Денков чете собствената си оставка, той ми заприлича на героя на Тодор Колев, който във филма „Опасен чар“ сам разлепваше некролога си, та барем всички го помислят за умрял и спрат да го търсят за измамите му. Ама измамника накрая все пак го хванаха“, завършва лидерът на ИТН.

Още: Божанов с отговор към Трифонов: Бомбастични твърдения, но истината е друга

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ПОЛИТИКА:

Главчев без заплата като външен министър, от каква сума се отказа

Ваня Григорова обвини Корнелия Нинова в манипулация

Бюлетините на вота за НС и ЕП - с различен цвят: Говори шефът на ЦИК

Симеон Славчев ще води листата на ляво-патриотичната коалиция „БСП за България“ в Разград

Атанас Атанасов: Готови сме да преговаряме отново с ГЕРБ, но без Пеевски на масата

Окончателнa подредба: Нинова води в две листи за НС, Вигенин е водач на листата на БСП за ЕП

ГЕРБ: ПП-ДБ късат мостовете за разговори след изборите

Ваня Григорова: Нинова се опита да счупи БСП

Настимир Ананиев сигурен, че ПП-ДБ няма да паднат на четвърто място на вота

БСП на пленум изчиства листите за евроизборите

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика