Университетски преподавател с лична кауза е водач на две листи на ПП МИР

8501
Университетски преподавател с лична кауза е водач на две листи на ПП МИР
Снимка: Личен архив

Доцент д-р Светла Цветкова е водач на листата на 25-и многомандатен район в София на ПП МИР на предстоящите парламентарни избори. Университетският преподавател от УНСС се изправя в една от най-оспорваните битки за вота на гражданите в столицата. В същия многомандатен район са водачите на листи на ГЕРБ и БСП – Бойко Борисов и Корнелия Нинова.

Доц. д-р Светла Цветкова се кандидатира за народен представител с лична кауза, посветена да защитава интересите на българските деца и на техните родители и най-вече на родителите на деца с проблеми в развитието. Тя се включи в националната кампания „Гласувай за децата! Стани защитник на децата!“ на Национална мрежа на децата и подписа декларация, че ще стане ревностен защитник на правата им и ще подкрепя семействата им в тяхното отглеждане. Националната мрежа за децата е обединение на 152 граждански организации и съмишленици, работещи в помощ на деца и семейства в цялата страна. Насърчаването, защитата и спазването на правата им са част от ключовите принципи, които ги обединяват.

ПП МИР с експерти, преподаватели, доктори, дипломати, адвокати, професионалисти, общественици, артисти, спортисти и мениджъри в своите листи

„В листите на ПП МИР са едни от най-опитните и добри експерти във всички сфери, преподаватели във висшите учебни заведения, учите...

„Като майка, години наред съм изпитвала човешка болка, преодолявала съм много изпитания и трудности и съм се изправяла пред много предизвикателства, свързани със запазване на здравето и обучението на моето дете! Пристрастна съм към проблемите, свързани с отглеждането на деца с проблеми, както и с живота и ежедневието на българските деца. Смятам, че всички те заслужават здравословна и насърчаваща развитието им среда, за да растат физически и психически здрави и да имат спокойно и щастливо детство”, заяви доцент д-р Цветкова.

Тя е категорична, че няма да се примири с факта, че има майки, които плачат и кършат безпомощно ръце, защото са в безизходица и не могат да помогнат на децата си. „Не мога да се примиря с факта, че има посегателства върху деца! Не мога да се примиря с детската смъртност! Не мога да се примиря с факта, че се събират дарителски средства за спасяване на детски животи! Не мога да се примиря с факта, че има деца, които се чувстват щастливи САМО на Коледа! Не мога да се примиря с факта, че има деца в моята Родина, които просто СЪЩЕСТВУВАТ! Уважаеми избиратели, аз не мога да се примиря с всичко това, и за това ще се боря”, заяви още университетският преподавател.

„Вярвам, дори да бъде обвинена в краен идеализъм, че с обща политическа воля и усилия на държавните институции, животът на Децата на България и на техните родители може да бъде по-сигурен и по-спокоен! Готова съм да дам всичко от себе си и да работя неуморно за тази кауза”, обеща доцент д-р Цветкова.

Тя е дългогодишен преподавател в Университета за Национално и Световно Стопанство в град София по управление, маркетинг и човешки ресурси. Доц. д-р Светла Цветкова има множество публикации и участия в научноизследователски проекти и научни прояви. Ползва се с респект и уважение от своите студенти и докторанти. Тя е кандидат за народен представител от гражданската квота на ПП МИР. Освен в София, тя е водач и на листата на ПП МИР и в Пловдив-област.

Симеон Славчев, ПП МИР: Да се приемат единни обществени етични норми

Да се изготвят и да се приемат единни обществени етични норми. За това настоя председателят на ПП МИР Симеон Славчев по време на онлайн...

Политическа партия МИР залага на МОРАЛА, ИНИЦИАТИВНОСТТА и РОДОЛЮБИЕТО на българския народ. Над 90 % от кандидатите за народни представители са от гражданската квота и са доказани експерти в своята област. В листите на политическата сила са мениджъри, финансисти, лекари, инженери, юристи, артисти, музиканти и общественици.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ПОЛИТИКА:

Началникът на отбраната и генерал от НАТО обсъдиха засилване на ПВО на Алианса

Докладът на временната комисия за "Митниците" отива в прокуратурата

Винаги двама, винаги: ГЕРБ вече говори за Пеевски и Борисов като за едно

Главчев пред близки на отвлечени български моряци: Работим активно да се приберат скоро

БСП ще поиска отлагане на либерализацията с три години (ВИДЕО)

Забраната за реклама на хазарта мина на комисия, но едва ли ще стане факт

Петков: Пеевски и Борисов не притежават тази държава (ВИДЕО)

ПП-ДБ, БСП, "Възраждане" и ИТН свалиха председателя на парламента (ВИДЕО)

Пеевски за обединението срещу Желязков: Видяхте неограничения кеш на коалицията на пудела (ВИДЕО)

Борисов: Честито на новата сглобка, ние се отървахме от ПП (ВИДЕО)

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика