X
 
 

Вацев: Правителството множи хаоса в страната с действията си

2044 1
Вацев: Правителството множи хаоса в страната с действията си
Снимка: БГНЕС
”Партия ГЕРБ започва сама да твори собствените си беди”. Това каза пред БНР анализаторът Валентин Вацев във връзка с вота на недоверие към правителството, внесен от БСП. Той посочи, че реалната опасност за Бойко Борисов е неговото обкръжение и състоянието на ”партията-държава ГЕРБ”.

По думите на Вацев правителството множи хаоса в страната с действията си.

Нинова: Готови сме да поемем подадената ръка на интелектуалците от "Единение"

Готови сме да поемем подадената ръка на учени, интелектуалци и общественици от "Единение". Ако стоим загледани само в партийните си инт...

Според него обаче вотът на недоверие няма да мине, "освен ако не стане някакво чудо": "В България обаче знаем как да се предпазим от чудеса - с тежка кесия. Където има финансов ресурс, тези вотове много трудно минават".

Анализаторът коментира, че за него са важни мотивите на вота и самата идея за него: "Вотът е мотивиран, приемам като сериозни мотивите му, но замисълът трябваше да бъде по-различен".

По думите му, ако вотът мине, страната ще се изправи пред ситуация, в която няма да има пряка готовност за поемане на властта:

"Отстраняването на днешния управляващ екип ще остави България в хаос поне за два месеца. Не, че и сега няма хаос", заключи той.

БСП внесе 40 страници с мотиви по вота на недоверие, от ГЕРБ отговориха

78 депутати от БСП се подписаха с искане за вот на недоверие на кабинета "Борисов 3". Това съобщи лидерът на партията Корнелия Нинова, ...

Според него БСП прекалено много се занимават със себе си: "Занимават се с измислената вътрешна опозиция. Аз не я виждам", уточни той и добави, че кризите в управлението е трябвало да бъдат обговорени и разкритикувани от "Позитано" 20:

"Имам чувството, че днес ръководството на БСП решава въпроса със собственото си стабилизиране".

Вацев коментира, че до този момент в България е трябвало да работи правителство в сянка. Той прогнозира голяма криза, свързана и с хазарта.

Actualno.com

Етикети:

  • Октомври 1 Октомври преди 1 месец Профил на трол?
    Абе тоя вацев като го канят в alfa един път НЕ ИМ КАЗА , ЧЕ СА СЪУЧАСТНИЦИ НА герб в ТОЗИ ХАОС. АМИ РАЗБИРА СЕ герб и оп ПЛЮС атака ВОДЯТ БЪЛГАРИЯ КЪМ КАТАСТРОФА . ПО ТОЧНО ТЕ ПРОДЪЛЖАВАТ ПЪТЯ НА ХУНТАТА 10111989 ИЗЕДНИЦИ И ВРАГОВЕ НА НАРОДА . ХУНТА ОТ КОЯТО ЧАСТ СА. АМИ ДА МНОЖАТ ХАОСА. АКО НЯКОЙ СИ МИСЛИ , ЧЕ АНТИбсп заедно с дпс ЩЕ НИ ИЗВАДИ ОТ ТОЗИ ХАОС Е И*ДОТ . ХАХАХА. А , ТЕ И СЕГА дпс СА С виж още ›› И ВЪВ ВЛАСТА. ТЕ ВИНАГИ СА СИ ВЪВ ВЛАСТА.