X
 
 

Валери Симеонов посочи Антон Хекимян като пример за корупция

20969 9
Валери Симеонов посочи Антон Хекимян като пример за корупция
Снимка: btv
"Ето ви го един Антон Хекимян, ето ви го един Венелин Петков" – с тези думи лидерът на НФСБ, бивш вицепремиер и настоящ депутат Валери Симеонов коментира де факто думите на американския посланик в България Херо Мустафа, че САЩ скоро ще обявят имена на още санкционирани за корупция българи, при това по Закона "Магнитски".

Специалният американски закон е насочен срещу чужди държавни чиновници, които са прикрили големи случаи на корупция, включително чрез заплаха срещу източници, готови да дадат разкрития.

Стига сме си измисляли, че България трябва да бъде имунизирана от всякакви форми на корупция

Това заяви бившият вицепремиер и настоящ депутат Валери Симеонов пред БНТ, в коментар за американските санкции срещу съдията от Специал...

Попитан от БНТ дали не се опасява, че следващото име на санкциониран след съдията от Специализирания наказателен съд Андон Миталов ще е на политик, Симеонов отвърна с думите: "А защо не телевизионен водещ?". След това той изброи имената на водещия на сутрешния блок на bTV Антон Хекимян и директорът на информационната част на частната телевизия Венелин Петков, а причината да го стори беше разказът на собственика на Efbet Цветомир Найденов. Найденов заяви и пред самата bTV, че още през декември е говорил с Хекимян и Петков за това, че бил заплашван с убийство от Васил Божков, но телевизията тогава не излъчила нищо и той отишъл в прокуратурата. Симеонов заяви, че по Наказателния кодекс всеки, който узнае за възможно престъпление, трябва да подаде сигнал. Но попитан дали знае със сигурност, че Хекимян и Петков не са подали сигнал, бившият вицепремиер призна, че не е проверил, но знаел със сигурност - обаче заяви, че би пратил прокуратурата при тях.

На въпрос дали вярва, че самият той се е опазил от корупция, Симеонов отвърна де факто утвърдително.

Какво още каза Симеонов по темата "хазарт" и как оправда Бойко Борисов и Владислав Горанов - научете в този материал!

А как отвърна Хекимян на Симеонов - вижте в тази статия!

Actualno.com

Етикети:

 • Анонимен 6 Анонимен преди 2 седмици Профил на трол?
  Валерка,а защо да не си ти следващия?!С тия хотелчета тук-там и леко съмнителното усвояване на командировъчните от МО,а!?
 • Анонимен 5 Анонимен преди 2 седмици Профил на трол?
  Верно е само това, че Хикимянчето започна да си въобразява, че света се върти около него .
 • Анонимен 4 Анонимен преди 2 седмици Профил на трол?
  Мангала Валерката нещо много е подплашен да не го отнесе течението, че напъва непрекъснато да му обръщаме внимание ! Мангал, карай я по-весело с черпака и с Тулума бегом на баката .
 • Анонимен ХМ 3 Анонимен ХМ преди 2 седмици Профил на трол?
  МИХАИЛ ХАЗИН РУСКИ ФИНАНСОВ ЕКСПЕРТ- ПРЕД БЪЛГАРСКА СВОБОДНА ТЕЛЕВИЗИЯ- БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ 2023Г ЩЕ БЪДЕ ПРИНУДЕНА ДА ВЛЕЗЕ В ЕВРАЗИЯ, ЗАЩОТО БРЮКСЕЛ ВЕЧЕ Я ФАЛИРА- ТАКА, ЧЕ ДРУГАРИ ОБРЪЩАЙТЕ ЛЕВЧЕТАТА В РУБЛИ, А НЕ В ЕВРО.
 • Анонимен 2 Анонимен преди 2 седмици Профил на трол?
  Тоя толкова отчаяно се опитва да отклони вниманието от корупцията сред приятелите си, че чак е жалко :D
 • Анонимен 2.1 Анонимен преди 2 седмици Профил на трол?
  Най ми е странно кои са тези 2-ма Ол.гофренчета,които са ти сложили минус
  : 15 !
 • Анонимен 2.2 Анонимен преди 2 седмици Профил на трол?
  Как кой са 2.1? Дежурните 2 актуални сороспии!
  : 8 !
 • Анонимен 1 Анонимен преди 2 седмици Профил на трол?
  Защо толкова голямо внимание към словоблудствата на този малоумник, той е по-фалшив и от пробита гайда, КОЙ от "елита" на червената мафия е корумпиран, хич бива ли подобни съмнения, КОЙ се страхува от "Магнитски", разбира се слугинажа, бил той медиен, чиновнически или някакъв друг, да видим каква приспивна песен са ни приготвили този път и защо толкова чурулика този хлевоустник.
 • Анонимен 1.1 Анонимен преди 2 седмици Профил на трол?
  1. Това е Циклоп ДРИСНЯТА !
  : 2 !