Валери Симеонов: Велизар Енчев не е изключен

18748
Валери Симеонов: Велизар Енчев не е изключен
Снимка: БГНЕС

Велизар Енчев не е изключен. Ако бъде нарушен правилникът, съответният депутат ще понесе санкции. Формално Енчев обаче не е нарушил правилника на групата, каза Валери Симеонов в отговор на опасенията на Енчев, че може да бъде отстранен от ПГ на ПФ.

"Снощи имаше група. Беше обсъждан въпроса. Г-н Енчев не беше изключен. Той какви притеснения има не нося отговорност", каза лидерът на НФСБ Валери Симеонов. Така той коментира изказването на Велизар Енчев, че е възможно да бъде изключен от групата на Патриотичния фронт, тъй като не подкрепи Бойко Борисов при избирането му за премиер.

Защо Патриотичният фронт няма министър, а АБВ има?

Малко по-късно днес трябва да бъде гласуван новият кабинет. Той излезе наяве по време на подписването на програмната декларация от ГЕР...

"Има правилник на групата. Ако бъде нарушен правилникът, съответният депутат ще понесе санкции, включително изключване", каза още Симеонов, цитиран от Клуб Z.

Запитан дали гласуване, различно от това на групата, е нарушение, което заслужава изключване, той отговори: "Зависи за какво става дума".

Симеонов каза още, че формално Енчев не е нарушил правилника на групата, защото към момента на гласуването на новото правителство не е имало такъв правилник. "Снощи го приехме", уточни лидерът на НФСБ.

 

Не всички от "Патриотичния фронт" ще подкрепят правителството

Не е вярно това, което каза вчера Николай Бареков при Цветанка Ризова – че съм му се обаждал за Бойко Борисов и да не го подкрепя...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика