Владимир Маринов към ГЕРБ-СДС: С изричането на неистини няма как да убедите хората, че сте по-добри от другите

2083
Владимир Маринов към ГЕРБ-СДС: С изричането на неистини няма как да убедите хората, че сте по-добри от другите
Снимка: "ЛЕВИЦАТА!"

Не съм учуден! Дълбоко възмутен и обиден съм от твърдението, с което водачът на листата на ГЕРБ-СДС за 17 МИР Пловдив област Вежди Рашидов провежда предизборната си кампания в село Устина, община „Родопи“.

Това заяви Владимир Маринов от "Левицата!" пред журналисти.

„…Благодарение на ГЕРБ село Устина е първото село в община Родопи с напълно изградена канализация…“ е казал в Устина г-н Рашидов. Явно е, че г-н Вежди Рашидов няма как да знае историята на всеки един инфраструктурен проект, който е реализиран в община „Родопи“. Очевидно е, че е бил подведен от областния координатор на партията си Георги Мараджиев и откровено излъган от общинския ръководител на ГЕРБ-Родопи Пламен Спасов, който в два последователни мандата управляваше община "Родопи". Та се опитвам да си спомня в кой момент в периода от 2011 до октомври 2019 година екипът на Спасов точно е проектирал и започнал строителство на канализацията в Устина. Не мога да си спомня, защото такъв момент няма.

Фактите са свидетели на миналото и те могат да бъдат проверени в администрациите на община „Родопи“ и на Министерски съвет. Проектът за канализация на село Устина е изготвен през 2020 година, когато кмет на община „Родопи“ е Павел Михайлов, който няма нищо общо с ПП ГЕРБ.

Изграждането на двата главни колектора, около един километър канална мрежа и още толкова отклонения, започна година по-късно, през 2021, когато отново кмет на общината е Павел Михайлов, който няма нищо общо с ПП ГЕРБ.

В нито един момент, от така изложените факти, не виждам къде е приносът на ПП ГЕРБ и кое е похвално за тяхното управление. С изричането на неистини няма как да убедите хората, че сте по-добри от другите.

Но сте прави в едно: Управлението на държавата е голяма отговорност и не е за случайни хора!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com