Воденето на екскурзия - новата кметска мода за изборите

3667
Воденето на екскурзия - новата кметска мода за изборите
Снимка: БГНЕС

След като през годините преди избори в медиите се появяваха репортажи за различни способи за купуване на гласове - от традиционните кебапчета та до рекет с помощи за отопление, вече има нова мода - предизборни екскурзии.

В края на август стана ясно, че кметът на село Галиче Ценко Чоков организира почивка за съселяните си - от добро сърце, по думите. Същият пример е взел и кметът на съседното село Соколаре - Николай Нинов. Той заема поста, след като беше подкрепен от ГЕРБ и сега се бори за втори мандат, информира bTV.

РБ внесе единната си регистрация за местните избори в ЦИК

Реформаторският блок внесе единната си регистрация за местните избори в Централната избирателна комисия. РБ ще се яви единен с единна ...

Официално екскурзията се организира за празника Малка Богородица и включва транспорт, трапеза и музика. Хората признаха, че нищо не са плащали. Те ще бъдат извозени с три буса - на тях ще се качи около 20% от населението на Соколаре.

Някои от екскурзиантите не изключиха мероприятието да се свързано с предстоящите избори, но похвалиха кмета си. "Кметът ни е много добър, за пенсионерския клуб много се грижи", заяви Цецка Катрашкова.

Имаше, разбира се, и хора, които отказаха. Имам си партия, затова няма да отида, нищо че е безплатно, подчерта възрастен мъж.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика