Волен се появи, поиска избори на 20 юли

14250
Волен се появи, поиска избори на 20 юли
Снимка: БГНЕС

Избори на 20-ти юли незабвно. Не виждам защо всички се стреснаха – нали искаха оставка веднага, незабавно – Реформаторите, ГЕРБ, протестърпите. Така лидерът на „Атака” Волен Сидеров коментира актуалната политическа обстановка в страната.

Запитан очаква ли оставка на кабинета Орешарски на 13 юли, Сидеров отговори, че не вярва в суеверия. Не вярвайте и вие, посъветва той журналистите. Той добави, че Орешарски трябва да си ходи, защото не си е изпълнил обещанията. 

Наглият Жаблянов: БСП ще даде оставка от управлението, когато прецени

БСП не може сама да вземе решението кога Пламен Орешарски и правителството да дадат оставка. Има още една партия-мандатоносител, зависи...

Орешарски направи нещо много позорно - клекна пред един американски лобист, един абсолютно безцеремонен и безскрупулен тип, който дойде в колониалната територия България и каза "няма да правите Южен поток", а Орешарски му козирува и клекна, обяви основната причина за искането си за оставка на правителството Сидеров. Това е изключително позорно, категоричен бе той и нарече Пламен Орешарски "поредната колониална марионетка", каквато е бил Борисов и какъвто ще бъде Бареков и останалите, които се готвят да управляват.

Не ме притеснява, че няма да влезем в следващия парламент на база на резултатите от евроизборите. Това бяха най-купените избори на планетата. Очакваме светкавичната реакция на прокуратурата по сигнала ни за „България без цензура”, която купуваше масово. Очаквам повдигане на обвинение на лицето Бареков, видя се какви фалшиви дарители има в партията му, по 10 хил. и повече лева дарения.

На въпрос защо не се е появил досега на работа, Сидеров отговори, че е имал „важни за него срещи и пътувания зад граница”. Удивен съм как вчера на пленума на БСП се даваха анализи на избори, които трябва да бъдат касирани. На този пленум си приеха, че изборите са редовни, добави той.

Къде са сега протестърите сега? Защо Бойко Борисов е на инструктаж в САЩ? Реформаторите къде са, заяде се Сидеров.

Избори през лятото са възможни само след много сериозни законови промени

Сергей Станишев каза, че трябва да има промени в Изборния кодекс, а това ще е много трудно в този парламент. Единственият шанс за избор...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика