Волен Сидеров отново нахлу в НАТФИЗ

10879
Волен Сидеров отново нахлу в НАТФИЗ
Снимка: БГНЕС

Лидерът на Атака Волен Сидеров отново нахлу в НАТФИЗ.

Артистите излизат на протест срещу Сидеров

Протест се готви за понеделник от арт гилдиите след инцидента, предизвикан от Волен Сидеров в петък вечерта. Той и съпартиецът му Чукол...

По неговите думи причината е, че студент от театралната академия е посегнал на негов човек и той е отишъл да го потърси.

Десетки студенти се намират във ВУЗ-а и скандират: „Вън" и „Моля да напуснете академията", предаде Дарик. "Я му направете едно коридорче, да се разкара", призова мъжки глас.

В учебното заведение има засилено полицейско присъствие, но полицаите единствено препречват пътя на Сидеров да продължи да се придвижва свободно.

"Как се казваш, защо ме удари", повтаряше лидерът на "Атака" срещу охранителя на НАТФИЗ. "Вие сте гербер, нали? Приятел сте на Бойко Борисов", продължи тирадата си Сидеров. Как не те е срам бе, човек, депутат сте, отвърна охранителят.

Стига вече волности!

Недопустимо поведение, пак с познати имена - Волен Сидеров и Десислав Чуколов, този път в НАТФИЗ. Коментар на редактора И отново поли...

Ректорът на НАТФИЗ Любомир Халачев категорично заяви, че Сидеров и сподвижниците му нямат право да са в сградата. Това е държавна собственост, отвърнаха от "Атака". 22:45 няма какво да търсите тук, каза Халачев.

В петък, 23 октомври, Сидеров нахлу в академията и влезе в пререкания със студенти и преподаватели. Тогава Сидеров дори блъсна момиче, което искало да заснеме случващото се с телефона си. Очевидците на случката дадоха обяснения пред полицията.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика