Времето, в което ние живеем е лошо, смята Бареков

24398
Времето, в което ние живеем е лошо, смята Бареков
Снимка: БГНЕС

Лидерът на "България без цензура" Николай Бареков започна учредителния конгрес на новата партия в Зала 1 е на НДК, предаде БГНЕС.

"Времето, в което ние живеем е лошо. Стават лоши неща, всеки ден стават абсолютно измислени скандали. Всички теми, които всекидневно шестват в медиите, не са в дневния ред на българското общество. А когато всеки ден живеем в скандала, се вземат лоши решения, каза той.

Днес Бареков учредява "България без цензура"

Учредителният конгрес на политическа партия "България без цензура" е планиран за днес в Зала 1 на НДК. Новата формация очаква над 500...

Начело в дневния ред седи темата кой кого подслушвал. Да сте чули някой да говори днес за работни места, за доходи, за заплати, за сигурност – не сте чули. Няма и да чуете, заяви Бареков.

Нали нашите политици, които водеха държавата ни казаха, че като сме в Европа полека-лека животът ще се подобри, ще живеем с по-високи заплати и с по-високи пенсии. Аз се питам къде е истината.

Аз също бях солидарен с тези хора, допускайки това да се случи. Но, ето че дойде февруари миналата година, когато протестите заляха страната, изведнъж стана национална битка. Милиони българи излязоха по улиците. И като всеки редови български гражданин и аз излязох с тези хора, за да видя има ли нещо истинско в тези хора или както се тиражираше тогава, че някаква мафия е платила, за да бутнат правителството на г-н Борисов. Тогава видях хора, които Гео Милев беше описвал, хора на моята възраст, на 40 години без зъби – каква е тази държава, запита Бареков.

Очаквайте подробности.

ЕНП: Нямаме нищо общо с Бареков, лъжлива спекулация е, че го каним на конгреса

Никой от споменатите в публикации в български медии имена на членове на Европейската народна партия (ЕНП) няма да присъства на основава...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика