Взеха стая на ГЕРБ в НС, Борисов: Дават я на ББЦ

16225
Взеха стая на ГЕРБ в НС, Борисов: Дават я на ББЦ
Снимка: БГНЕС

Издадена е заповед за запечатване на стаята на ПП ГЕРБ в Народното събрание, съобщи на пресконференция Красимир Велчев от Парламентарната група на ГЕРБ, предаде “Фокус”.

Заповедта е издадена от председателя на Народното събрание Михаил Миков. В заповедта се посочва, че стаята се отнема, за да може да се използва пълният капацитет на Народното събрание.

Цветанов: ГЕРБ е алтернативата на статуквото в смесените район

"ПП ГЕРБ е алтернативата на статуквото в смесените райони и е силният глас в Европа". Това заяви днес по време на посещението си в Ом...

Велчев обясни, че патронът на вратата е сменен и те не могат да я отключат, а вътре в самата стая има техни документи. Велчев обясни, че това няма да попречи на утрешното внасяне на вота на недоверие.

Това, което направи Михаил Миков, показва неговата управленска немощ, написа лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в профила си във Фейсбук.

"Миков знае, че незаслужено е председател на Народното събрание, след като ГЕРБ безапелационно спечели парламентарните избори. Днес той е взел кабинета ми в Народното събрание като е сменил ключалката. С този си акт Михаил Миков показва безсилие, злоба и страх. Неговата управленска немощ личи и от факта, че не може да събере кворум в Народното събрание. Миков взима стаята на председателя на най-голямата парламентарно представена партия с най-много депутати, за да я даде на четвъртия си коалиционен партньор – Цензурата. Тази немощ предизвиква в мен смях и жал едновременно, защото с кабинет и без кабинет ГЕРБ ще спечели изборите и пак ще бъдем първи, но по-важното е, че Миков и Станишев превърнаха столетницата в заложник на ДПС и „Атака”, а сега вече добавят и нов коалиционен партньор. Дават кабинета на двамата депутати, от които очакват подкрепа за вота на недоверие. Хората, които са загубили изборите, се държат като деребей в парламента", пише Борисов във фейсбук.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com