X
 
 

Защо ще гласуваш на евроизборите? Обясни и спечели ГОЛЕМИ НАГРАДИ

3335 12
Защо ще гласуваш на евроизборите? Обясни и спечели ГОЛЕМИ НАГРАДИ
Снимка: iStock/Guliver
Малко повече от три месеца остават до изборите за нов Европейски парламент. А те ще се уникални – защото за пръв път има намаляване на евродепутати, заради Brexit.

Проектът "Европа те чува. Гласувай!" дава възможност на всеки млад човек (между 18 и 29-годишна възраст) да изрази себе си и да покаже, че не очаква друг да управлява живота му.

Разкажи ни и ни убеди защо е важна Европейската идея, защо е важно да гласуваш на европейските избори на 24 май – чрез снимка, писмено или дори чрез видео. Бъди активен и креативен, спечели ГОЛЕМИ НАГРАДИ – екскурзия в чубина и посещение на Европейския парламент, видеокамера, фотоапарат или телефон! Запознай се подробно с условията на конкурса ТУК! Регистрирай се в платформата на адрес http://ttimv.eu/BSoP и изпрати своя уникален линк заедно с материала за участие в конкурса на имейл: konkurs@schoolofpolitics.org.

И за да ти подскажем идеи, за да вдъхновим - ето какво и един МАТЕРИАЛ, показващ в широк аспект как се подготвя Европейският съюз за евроизборите 100 дни преди важната дата!

Actualno.com

Етикети:

 • Анонимен 10 Анонимен преди 1 година Профил на трол?
  Много по-привлекателно е да се пише защо не трябва да се гласува, както на евро изборите, така и на нашите - за парламент! Европа, както и България се управляват от доказани некадърници, които се интересуват само от властта и заплатите си! Липса на визия и работа за развитие, пълна неспособност да се видят реалните проблеми и да се отстранят - огромна бюрокрация и централизъм, неглижиране на сигур виж още ›› ността, най-вече от към мигрантите, отсъствие на гъвкави политики, напускането на Великобритания ...! Провалът е почти пълен! И причината е в липсата на истинска демокрация! Политиците си мислят, че са най-умните! Това съсипва ЕС, а ние в България сме отличниците по демагогия, цинизъм и кражби! Затова, майната им на всички измислени политици! Сами ще се провалят от алчност!
 • българин 9 българин преди 1 година Профил на трол?
  Какви награди бе, вашите материали и редактори дават ясен отговор защо НЕ трябва да се гласува - "Очевидно българската политика има нужда от модерни, проевропейски партии, които не са затънали до ушите в съветското ни наследство. Тъжен извод в началото на тридесетата година на българския преход." actualno.com/society/narychnik-ot-bylgarija-kak-da-skriem-ruskata-vryzka-news_722204.html © виж още ›› Actualno.com
 • Октомври 9.1 Октомври преди 1 година Профил на трол?
  Ами то ги има бе. ИМА ГИ БЕ. АМА НЯМА НИКАКВО ДОВЕРИЕ В ТЯХ. Сега от криминални цигански лидери станали такива именно благодарение на есейската интеграция започват да купуват гласове. То Изобщо НЯМА НУЖДА ОТ ПАРТИИ. ес Е НАПЪЛНО ПРОВАЛЕН , РУШИ СЕ И НИЕ НАШИТЕ ЩЕ БЪДЕМ ОЩЕ ПО АКТИВНИ ДО ПЪЛНА ПОБЕДА НАД ДЕМОНИТЕ/КИТЕ ОТ ек и всичко есейско. вие либералите/ките НОСИТЕ ОГРОМНА ОТГОВОРНОСТ И СЕ НАДЯВ виж още ›› АМ СКОРО ДА ВИ БЪДЕ ПОТЪРСЕНА.
  : 1 !
 •  Андреа 8 Андреа преди 1 година Профил на трол?
  Мързел и половина, никой не иска да си мръдне пръста за наградите.
 • Анонимен 7 Анонимен преди 1 година Профил на трол?
  Организирайте по добре игра с въпрос: Защо е по-добре да ходим в гората за гъби в деня на изборите?
 • Октомври 6 Октомври преди 1 година Профил на трол?
  ПАЗИ ДЕЦАТА ОТ ес/УПАДЪК. ЛИБЕРАЛНИЯТ БАЦИЛ Е ОСОБЕНА ФОРМА НА КРАЕН ПАРАЗИТИЗЪМ УВРЕЖДАЩ НАРОДА ДО СЪСТОЯНИЕ НА ПЪЛНА НЕГОДНОСР В ПОЛЗА НА ДЕМОНИТЕ/КОРПОРАЦИИ.
 • Октомври 5 Октомври преди 1 година Профил на трол?
  И колко хитро са го замислили , демек някой/я да убеждава есееца/ката организатор/ка , демек да бъдеш по есеец/ка от есееца/ка. Да понеже това са ДЕМОНИ/КИ И ИСКАТ ДА ПРИВЛИЧАТ И ОЩЕ И ОЩЕ. ОЩЕ ХОРА ДА ЗАГУБЯТ НЕ САМО Националното си Самосъзнание , а и изобщо Човешкият си облик. ТОВА Е ес/Идеята. ЗА ПЪЛНА ПОБЕДА НАД ТЕЗИ ДЕМОНИ/КИ. ВРАЖДЕБНИТЕ МИГРАНТИ/КИ ВЪН ЗАЕДНО С НПО. БРАКЪТ Е САМО МЕЖДУ ЖЕН виж още ›› А И МЪЖ. ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ/Р.МАКЕДОНИЯ F....F eu*nato F....F AND **LL
 • Октомври 4 Октомври преди 1 година Профил на трол?
  БЪЛГАРКИ И БЪЛГАРИ. ВИЖДАТЕ ЛИ КОЛКО МНОГО Е ЗАМЪРСЕНО СВЯТОТО ЗНАМЕ БЯЛО ЗЕЛЕНО И ЧЕРВЕНО. ЗНАМЕ ПОД КОЕТО СА ЗАГИВАЛИ НАШИТЕ ДЕДИ , А И БАБИ. Разбира се оставям на страна логото на actualno. Това ЗАМЪРСЯВАНЕ ИСКА НАПЪЛНО ДА ГО ОБЕЗЛИЧИ И НАЙ НАКРАЯ ДА ГО ЗАЛИЧИ.
 • Октомври 3 Октомври преди 1 година Профил на трол?
  ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ/Р.МАКЕДОНИЯ F...F eu*nato F....F AND**LL
 • Мафията ГЕРБ 2 Мафията ГЕРБ преди 1 година Профил на трол?
  ЦИК с изтекъл мандат ще организира евроизборите през май ? ГЕРБ решиха, че няма да се спази законът и евроизборите ще се правят от ЦИК с изтекъл мандат ! За да покажат на всички, че не им пука от факта, че законодателят нарушава законодателството ! И ГЕРБ не съзнават пред каква бездна се изправят с упорството си ! Защото стават пример за погазване на правилата .
 • НФ единица 2.1 НФ единица преди 1 година Профил на трол?
  МАФИЯТА КЛИКАТА 10111989. АКО НЕ БЯХА герб , щяха да са АНТИбсп заедно с дпс. С ДРУГАРСКИ ПОЗДРАВ БНО ШИПКА И ВС ВАСИЛ ЛЕВСКИ ЦЯЛАТА ВЛАСТ В РЪЦЕТЕ НА НАРОДНИЯТ ФРОНТ И ПАСТИРА СТОМАНА.
  : 3 !
 • Октомври 1 Октомври преди 1 година Профил на трол?
  ХАХАХАХА. АМА ТО НАПРАВО КАТО В МОЛА БЕ. ХАХАХАХАХАХА. /ес ВЪРВИ КЪМ КАТАСТРОФА/ И това не го казва някакъв си дребен трол от някаква незначителна в Световен мащаб прихваната от ес/Сащ държава , а самият ГЛАВАТАР НА КЛИКАТА НЕОЛИБЕРАЛИ/КИ*BABYLON и дава мерки и указания това да не се случва. НО , аз ГЛАСУВАМ ДА СЕ СЛУЧИ.
Нагоре
Последно в Актуално