10 enter-a за натиск

4316
10 enter-a за натиск
Снимка: Чавдар Николов

Задкулисните, предкулисните и крайкулнисните ентеролози на българската държавност държат много хора за слабите места. Изнудването със заплахи, че нечие добро име, обществен авторитет, личен живот, кариерно развитие и свобода зависят от едно не!натискане на бутона enter не е нищо ново, но надеждите са да видим нещо ново.

Но трябва ли да чакаме, refresh-вайки долнопробни сайтове, за да видим някоя гола снимка, нотариален акт, запис от телефонен разговор или касова бележка от покупка на таратор със стъргани краставици? Не. Ние може да допуснем с висока доза на точност какво може да се тиражира, ако се натисне ентър или пък дори "дилейт", както казва лицето Иван Административния ръководител Гешев. Ние може да кажем и шпация за разкош.

Ето какво е възможно да излезе:

 

1. Снимки и видеа на Иван Гешев, в които връзва с белезници олигарси, политици и мафиоти. Той е с латексова маска и кожени впити садо-мазо одежди и накрая им прибира по 350 лева за "сеанса".

2. Кирил Петков да яде бял, некето хляб със салам "Камчия", докато Лена Бориславова танцува на "Зег-зег дадумле" от Цветелина Янева и мята салфетки, произведени от нерециклирана хартия.

3. Фискален бон от Центъра за градска мобилност на София, в който се оказва, че ген. Атанас Атанасов има едногодишна карта за цялата транспортна мрежа на столицата с отстъпка за ученици.

4. Списъците с покупки от търговската мрежа, които НСО прави. Големият скандал тук ще бъде, ако се окаже, че охранителите се възползват от това, че не пазят простосмъртни и им взимат повече пари за картофи и омекотител за пране, отколкото са цените в магазина.

5. Кадри с нощувките в къщата в Барселона, в които се оказва, че Бойко Борисов е ходил да чисти след шумни купони на богати хора, за да изкара някой лев отгоре, тъй като не му стига да живее от заплати.

6. Резултати от генетични изследвания, които сочат, че лицето Иван Инструмента Гешев и лицето Бойко Банкята Борисов са сиамски братовчеди.

7. GoPro камера от един цял ден в парламентарните кулоари от Радостин Василев. В кадрите всички се извъртат, защото Василев ги предупреждава, че ги записва, но и ги насърчава да извадят най-чоглавите си привички на показ.

8. Запис от Посолството как отсяват кандидатури за хора от службите и магистрати, като вместо да четат CV-та и препоръки, оценяват кандидатите само по това колко са секси.

9. Извлечения от банкови сметки, които показват, че водещите политици всъщност са бедни и са довели страната до това дередже, без дори самите те да се облажат. Вместо да ги смятаме за тарикати и мафиоти, ще ги съжаляваме, че са балъци.

10. Разкритие, че парите от КТБ всъщност са инвестирани в Норвежки фонд с 10-годишна перспектива и предстои да се върнат в България с печалба от над 630%. Пеевски, Василев, Гешев, Цацаров и Борисов пък ще получат медали за този хитър ход.

 

Автор: Самуил Петканов, Прас Прес

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ПРАС-ПРЕС:

Как ни приеха в Шенген

Изписано на лицето

Паскал, Нотариуса, Доктора: Престъпниците не са каквито бяха

Благодарение на „ШишиЛийкс“: Пътна карта „Магнитски“ за напреднали

НАСА разбулва мистерията на жълтите павета

Какво пак ни стокира Бастунджи Бойко?

ДС-т предложения за почетен Патриарх

Сглобката пак хлопа: Не!Морандум на ротацията в 10 точки

Как залових Червения пират

Тагарев - жертва на олтара на атлантизма

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Как ни приеха в Шенген
Как ни приеха в Шенген

Съвсем закономерно, точно на първи април България влезе в Шенген. Засега само по въздух и море, но все отнякъде трябва да започне влизането. След...