X
 
 

Посещение на папата и галене на главата на Бойко (Предварително по минути)

11795 0
Посещение на папата и галене на главата на Бойко (Предварително по минути)
Снимка: Facebook
Чичото, дето изгря с ролята на Врабеца в Игра на тронове, но после се оказа министър-председател на страна, по-малка от Манастирски ливади, идва. За Гергьовден, разбира се, с надежда да хапне агънце. Ето как ще го посрещнем по нашите земи Папа Франциск. 

Неделя, 5 май

10:00 - Папата каца на летище София. Минава през магазина, дето не се води безмитен, но е с безмитни цени, както ти смигва касиерката, ако питаш. Купува си шест стека цигари, не че пуши, ама за приятели.

10:23 - Церемонията за добре дошъл представлява бърза тестяна закуска от левче, натопена в шарена сол, поднесена от момиче в носия. И предизборна картичка с усмивката на Мария Габриел Омар Батистута.

10:30 - Среща с премиера в правителствената зала на летището. Първо галене по главата.

11:03 - Посрещане в президентството и среща с Деси Радева, сравнение кой има по-скъпа рокля.

12:23 - Разходка по Графа, защото е чул, че има някакви надгробни камъни и паметни плочи.

13:34 - Среща с Патриарха и Светия синод. Турнир по FIFA 19 на Xbox, за да се види коя църква е по-обичана от Бога. Папата пада, защото играе със Сан Лоренцо, а нашите си избират Барселона.

16:45 - Света литургия на площад Батенберг. Подгряват певците Давид и Мойсей, Павел и Венци, а накрая Криско прави бийтбокс, докато Папата говори. 

Понеделник, 6 май

09:30 - Тръгване за Раковски. Купуване на кроасани и судоку от гарата. Загубване на портфейла, защото му е откраднат, но не от местните за гарата хора, а от правителствен чиновник, който така, по навик.

11:34 - Проповед на Папата в Раковски. Дошли са от Пловдив, където са комуникирали Папата като атракцион за столичността на културата. Да потръгне. Идват милиард туристи.

17:15 - Заминаване за София.

19:45 - Все още в задръстване на входа на София, защото всички се прибират от празниците.

22:20 - Папата успява да стигне едва до Гео Милев, където е приютен да спи в каручката на терасата на Пламен Георгиев от КП КОНПИ. 

Вторник, 7 май

08:00 - Излитане от София. Изваждане на ракията изпод роклята, защото е минал на секюритито само с ръчен багаж.

 

Автор: Самуил Петканов, Прас-Прес

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 5 потребители
Седмичен хороскоп за 9-15 декември
Седмичен хороскоп за 9-15 декември

Овен През новата седмица ще имате възможността да уредите много неща в служебен план. Ще се отворят възможности, които е добре да не пропускате...