Възникването на Хомо Корпулентис в Брюксел

13775
Възникването на Хомо Корпулентис в Брюксел
Снимка: Колаж

Хомо Корпулентис (лат. - Homo Corpulentis) е към момента последното звено в развитието на човешкия вид. До редакционното приключване на статията Хомо Корпулентис все още бе в процес на възникване, като едни учени смятат, че вече е възникнал, други са на мнение, че още е рано за такова заключение.

Научната трудност се състои преди всичко в това, че не е доказано със сигурност съществуването на единствения представител на вида - Делян Пеевски.

От една страна, той е български депутат и кандидат за евродепутат, но в българския парламент никой не го е виждал. Съществуват предания, че някога е присъствал и телом в пленарната зала и дори от трибуната питал Цветан Цветанов дали го болят зъбките, а Цветанов му казал, че асансьорна такса и Диш хакъ не плаща. Но тези легенди не са потвърдени от Цветан Цветанов, което ги прави несигурен историко-биологически извор.

Диш хакъ, да поясним за незапознатите, е т.нар. зъбен данък, който българите плащали на османците, когато някой турчин им дойде на гости - затова, че турчинът си е изтъркал зъбите, уважавайки трапезата на домакина.

За да не ровим толкова дълбоко в историята и нейните кариеси, се връщаме в наши дни и легендата за Хомо Корпулентис, който съществува най-вече в творчеството на групата медии “Корпуленшън Таймс” - вестници като “Телеграф” и “Монитор”, както и такива, които не са хептен пеевски, но много приличат. Наскоро вестниците от групата питаха в редакционен коментар - “Кой се страхува от Пеевски в Брюксел?”. Това е наистина сериозен научен въпрос, защото макар никой да не е виждал Пеевски в българския парламент, много хора се страхуват от него. Вероятно подобни ирационални страхове има и в Брюксел - дори високо образовани хора понякога се страхуват от свръхестествени явления и същества.

Напълно възможно е лица в Брюксел и Страсбург наистина да треперят от ужас, че митичното чудовище може да им дойде на гости, да се наяде, да баялдиса, да повърне в пазвата на домакинята и да си иска Диш хакъ накрая. Говори се, че в тия градове е почнало усилено строителство на къщи за гости с евросредства, където Хомо Корпулентис да гостува, да приема представители на европейския елит и да им дава наклон на тръбите.

Моята научна школа дава предимство на тезата, че независимо от това дали Делян Пеевски съществува физически в природата, неговото влияние върху интелектуалния и политическия живот е толкова осезаемо, че няма как да отречем съществуването му. Така можем да докажем и безсмъртието на Исус, независимо дали се съмняваме като Тома Неверни в сведението, че Той умрял на кръста, ама после станал от мъртвите. Няма никакво значение дали наистина това се е случило буквално така, защото последствията от това, че Исус го е имало, са осезаеми през всичките хилядолетия до днес - кръстоносни походи, религиозни войни, цезаро-папизъм, Инквизиция, “Ролекса” на Дядо Николай и какво ли не - все реални явления с голяма историчека значимост, които доказват както безсмъртието на Исус, така и мрачните страни на всяка велика идея.

С което доказахме, че Хомо Корпулентис е незаобиколима част от реалността, която дебне отвсякъде, следователно Хомо Корпулентис вече напълно официално е възникнал и произлязъл. И нищо не му пречи да стане евродепутат, макар да е съмнително дали въобще ще се появи физически по време на кампанията, а и след това.

А когато стане евродепутат, вече ще може да не ходи на работа и в Брюксел, и в Страсбург!

 

Автор: Франсис Фукушима-Хашимото, ПРАС-ПРЕС

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ПРАС-ПРЕС:

Сглобката пак хлопа: Не!Морандум на ротацията в 10 точки

Как залових Червения пират

Тагарев - жертва на олтара на атлантизма

Един конгрес, много кандидати, хиляди квестори

Навални и затворниците на съвестта

7 години ПРАС-ПРЕС: Бюлетин на неуспехите

10 нови шоу програми, които да ни обогатят още повече

В скута на реформите

Все пак тя се върти: 10 не!отложни ротации

Пътя на Корпуленцията срещу Пътя на Копринката

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Сглобката пак хлопа: Не!Морандум на ротацията в 10 точки
Сглобката пак хлопа: Не!Морандум на ротацията в 10 точки

Не!Коалицията се колебае дали да се ротира, напрежението расте, а сглобката хлопа като жълтите павета за пореден път. Евроатлантизмът е поставен...