Музикално вълшебство в София Ринг Мол

56747
Музикално вълшебство в София Ринг Мол

Февруари е месецът, в който се отдаваме на любовта и виното. Даваме много повече от себе си и очакваме същото в замяна. София Ринг Мол ни подарява едно музикално вълшебство за малки и големи. Представление с песни от най-известните мюзикъли, изиграно от шест талантливи актьори.



Изпълнения от „Уестсайдска история“, „Коса“, „Хелоу, Доли“, „Мери Попинз“, „Чикаго“, „Кабаре“, „Красавицата и звярът“, „Мис Сайгон“ ще са само част от изненадите за гостите на търговския комплекс.  

Малчуганите ще се влечатлят от появата на един от актьорите на кокили, който ще ги забавлява с песни и забавни въпроси.



Откриването беше повече от впечатляващо. Публиката не спираше да ръкопляска на страхотното представяне на шестимата актьори - Александър Мутафчийски, Весела Делчева, Атанас Сребрев, Милена Гюрова, Богомил Спиров и Марина Драгомирецкая.

Sofia Ring Mall – различният търговски център

Пространство и светлина – това са първите две думи, които идват на ум, когато човек влезе в новия Sofia Ring Mall. Официалното от...



Представленията ще продължат в дните от 13-и до 15-и, от 19-и до 22-ри и от 26-и до 28-ми февруари на голямата сцена до магазина на notosgalleries. През почивните дни представленията ще бъдат по 2 пъти на ден, от 14:00 и от 17:00 часа.

Освен мюзикълите, в дните около наближаващия празник Свети Валентин, София Ринг Мол ще зарадва посетителите си с различни атракции като колело за влюбени, шоколадов бар и томбола с романтични награди. В играта „Твоят романтичен ден“ всеки, който направи покупка в търговския център, независимо от стойността й, има възможност да изпробва късмета си и да получи награда. Томболата започна на 5-и и ще продължи до 15-и февруари.

За любителите на виното пък от 12 до 22 февруари в мола ще се състоят специални дегустации на селектирани вина със съдействието на „Домейн Бойар“, „Едоардо Миролио“, „Four Friends“ и „Белведере“. Щандовете на винопроизводителите ще бъдат разположени на ниво 1 до магазин Terranova и до сцената пред notosgalleries, между Calzedonia и OVS, a на ниво 2 до кафе-бар Memento и до ресторант Victoria.

През втория месец на тази година интересни събития ще очакват и най-малките посетители на търговския център – куклен театър, танци, рисунки върху лица, работилници за изработване на картички, валентинки и венециански маски са само малка част от изненадите за децата в София Ринг Мол.

Програмата на събитията и активностите през февруари може да бъде проследена на Facebook страницата на мола.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com