1000 Mbps оптична интернет свързаност за дома предлага VIVACOM

11708
1000 Mbps оптична интернет свързаност за дома предлага VIVACOM

От началото на декември клиентите на VIVACOM могат да се възползват от 1000 Mbps оптична интернет свързаност. Телекомът вече предлага шест нови пакета високоскоростен интернет за частни и бизнес клиенти. Посредством пакетите за дома, като FiberNet 300 потребителите могат да използват до 300 Mbps скорост за сваляне и до 100 Mbps за качване на информация. Пакет FiberNet 500, пък осигурява до 500 Mbps скорост за даунлоуд и до 200 за ъплоуд на файлове. За потребителите, които искат да се сдобият с още по-бърз интернет у дома, телекомът предлага пакет FiberNet 1000, с който свалянето на информация става с до 900 Mbps, а качването до 300 Mbps. Абонатите ще могат да използват новите услуги на цени от 39,80 лв. до 99,80 лв при комбинация с друга услуга на телекома.

С всеки пакет VIVACOM осигурява безплатна инженерна инсталация, Advanced 1GB WiFi рутер и една от най-добрите антивирусни програми ESET NOD 32.

Благодарение на покритието на оптичната мрежа, всеки абонат на VIVACOM може да се възползва от новите предложения. Над 1 100 000 домакинства в 20 града, имат възможност да ползват новите пакети, а през следващите години се очаквам мрежата да бъде разширена с още 250 000 домакинства в нови 10 града.

Стефан Хинков: Новите канали, които VIVACOM предлага, ще променят навиците за гледане на телевизия

Телевизията отдавна е неизменна част от съвременния живот. Значението е толкова голямо, колкото никога никой не си е представял, че е в...

Като допълнение към новата услуга VIVACOM ще изненада потребителите си и с коледна промоция на телевизионните пакети – VIVACOM TV. Предложенията включват над 200 телевизионни канали, от които над 50 в HD качество, бoгaто разнообразие от жанрове на програмите и нови завладяващи телевизионни приключения. През декември са включени и нови канали. В допълнение клиентите ще могат да се възползват от отстъпки до 50% от месечния абонамент за интерактивна телевизия.

Посочените услуги са валидни при сключване на нов договор или преподписване на настоящ и в комбинация с друга услуга.

Повече информация за продуктите и услугите на телекома може да бъде намерена на www.vivacom.bg.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Технологии