X
 
 

Марк Зукърбърг с таен тунел за бягство в кабинета си

1989 0
photo of Марк Зукърбърг с таен тунел за бягство в кабинета си
Снимка: Getty Images/Guliver
Да бъдеш Марк Зукърбърг през 2019 г. със сигурност не е лесно или безопасно нещо, като се имат предвид всички скандали, в които е замесен Facebook. Зукърбърг е под непрекъснати вербални атаки, но със сигурност има и хора, които биха помислили и за физически атаки срещу изпълнителният директор на социалната мрежа.

Тази седмица се появиха коментари от служители на Facebook, според които Зукърбърг е толкова загрижен за сигурността си в тези бурни времена, че дори е изградил от една от конферентните си зали таен тунел за бягство.

Facebook повишава прозрачността на политическите реклами преди избори в Индия

Facebook Индия ще публикува подробности за спонсорите, за да осигури прозрачност в политическата реклама преди изборите, които ще се пр...

Според неназовани източници, отворът на тунела е в непосредствена близост до масата на Зукърбърг, а самата конферентна зала има бронирано стъкло. Говори се, че тунелът води директно до един от паркингите в централата на Facebook в Калифорния, откъдето милиардерът може да избяга в случай на опасност, предаде БГНЕС.

Бизнес Инсайдър съобщава, че управителният съвет на компанията е одобрил бюджет от 10 млн. долара за безопасността на цялото семейство Зукърбърг. Официалните данни показват, че през 2017 г. личната му безопасност е струвала 7,3 милиона долара.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители