X
 
 

Смартфон спаси живота на мъж, по който стреляли с лък

3689 0
photo of Смартфон спаси живота на мъж, по който стреляли с лък
Снимка: iStock/Guliver
Оказва се, че смартфонът не е само за комуникация, но може и да спасява човешкия живот – особено когато срещу човек стрелят с лък. Точно това се случило с 43-годишен австралиец, предаде BBC.

Всичко започнало с това, че мъжът-мишена не се харесал на стопанина на къща, покрай която минавал, и разгневеният изскочил навън с обтегнат лък.

Путин нямал смартфон, защото не искал доброволно да се разкрива пред обществото

Прессекретарят на президента на Русия Владимир Путин – Дмитрий Песков заяви, че руският лидер няма смартфон и нарече използването...

Стелата била изстреляна в момент, когато атакуваният мъж извадил телефона си, за да заснеме разправията. Той го вдигнал пред очите си и смартфонът влязъл в необичайна за тази техника роля – на щит.

Полицаи разказват, че стрелата пробила телефона и леко одраскала лицето на неговия собственик, но все пак мъжът останал невредим.

Стрелецът с лък бил арестуван. Това се случило в градчето Нимбин, Нов Южен Уелс, което се намира на 180 км. от Брисбейн.

Двамата участници в инцидента се познавали отдавна, но така и не става ясна причината за кавгата.

Начинът, по който държите телефона, издава характера ви

Статистиката прогнозира, че само до 2 години потребителите на смартфони ще достигнат 3 милиарда. Този факт е не само интересен от гледн...

На „несполучилия“ стрелец е повдигнато обвинение в нападение и увреждане на имущество, а през април съд ще се произнесе по случая.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
Последно в Актуално