Смартфоните POCO X5 Pro и POCO X5 ще отговoрят на всички ваши изисквания с впечатляващи характеристики и достъпни цени

5048
Смартфоните POCO X5 Pro и POCO X5 ще отговoрят на всички ваши изисквания с впечатляващи характеристики и достъпни цени
Снимка: POCO X5 Pro

Забързаното ежедневие е предизвикателство, но невинаги трябва да е трудно и натоварващо. Когато имате надежден помощник в лицето на вашия смартфон, който наистина се отличава с добри характеристики и отлична производителност, можете да сте продуктивни на високи обороти. Какво да търсите в перфектния помощник? Мощен процесор, бързо зареждане, ярък дисплей и камера с изключително качество, всичко това на съвсем достъпна цена на нашия пазар - това са моделите от последната серия на POCO - POCO X5 и POCO X5 Pro.  

Винаги с теб през целия ден

Всички мечтаем задачите ни да се изпълняват бързо и ефективно, точно като зареждането на батерията на POCO X5 Pro, която има опцията за турбо захранване от 67W, увеличаваща нивото на заряд до 30% само за 7 минути*. Удивителното не е само в бързината на зареждане, а и в мощната 5000mAh батерия, която поддържа повече от 5,5 часа 4K снимане. 

Моделът POCO X5 може да издържи до цели 21 часа*, отново благодарение на 5000мАh батерия. Дори да успеете да изхабите целия капацитет, захранването до 100% става за около 68** минути, благодарение на 33W-товото бързо зареждане.

Като истински партньор в ежедневието, серията POCO X5 предоставя максимален капацитет и издържливост, на която можете да разчитате в продължение на 12 часа, за да изпълните всичките си задачи, да се насладите на съдържанието, което обичате, и да играете любимите си игри.

Всеки един момент заслужава да се помни

Едно от нещата, с което няма как да направим компромис, е системата от камери. При модела POCO X5 тя включва 108MP основна, 8 MP ултра широкоъгълна и 2MP макро камера. С мощния изчислителен капацитет, скоростта на затвора и на изображението са значително подобрени. Камерата снима видеа в 4К резолюция, улавяйки най-малките детайли. Специалният актуализиран Vlog режим има разнообразие от онлайн шаблони и филтри, с които можете да разгърнете креативността си и да излизате извън комфортната си зона. С новите опции на режима можете да правите най-забавните, интересни или образователни видеа с различно времетраене.

POCO X5 има 48-мегапикселова система с ултра-HD Al тройна камера с изключителна оптимизация на цветовете и изображенията. Системата разпознава различни сцени и избира настройки, които възпроизвеждат възможно най-добрия кадър в зависимост от обстановката. Смартфонът има и 8 МР ултра широкоъгълна и 2МР макро камера.  

Всичко зависи от гледната точка

Впечатляващият смартфон е от среден клас, но гарантирано предоставя най-високо качество във всеки един аспект. POCO X5 Pro е първият от Х серията на РОСО с 6,67-инчов Flow AMOLED екран. С честота на опресняване от 120 Hz и Dolby Vision всички визуални ефекти, цветове и движения на екрана са ясни, за да се насладите максимално, независимо дали играете на любимата си игра, гледате видео за готвене или снимки от последния рожден ден, на който сте присъствали. Освен всичко това, смартфонът предпазва вашето зрение, когато се налага да четете или работите, с опцията за затъмняване на екрана 1920Hz PWM.

РОСО Х5 има 6,67-инчов AMOLED DotDisplay и честота на опресняване от 120 Hz, която определено ще зарадва феновете на игрите. Съотношението на контраста е 4 500 000:1, гарантирайки реалистично и безпроблемно гейминг изживяване.

POCO X5 не отстъпва с 6,67-инчов AMOLED DotDisplay и със съотношението на контраста  4 500 000:1. Гейминг любителите, които държат на безпроблемно и истински реалистично извживяване, ще останат впечатлени от ефектите, които моделът визуализира.

В ядрото стои производителността

POCO X5 Pro  идва с чипсет Snapdragon® 778G 5G, който предлага висока производителност, мощност и ефективност. Това позволява на системата за обработка на камерата да работи дори по-бързо от предишния модел, а интегриран X53 5G модем поддържа глобални 5G високоскоростни мрежи.

POCO X5  е оборудван с чипсет Snapdragon® 695 за гладко изживяване, високо ниво на скорост, ефективност и мощни скорости за изтегляне. Устройството предлага точната комбинация от RAM и ROM за безупречно съдържание, а Dynamic RAM Expansion Technology 3.0 поддържа повече приложения, работещи във фонов режим.  

Външният вид винаги е от значение



Когато си представите всичко на едно място, вероятно в главата ви изниква голямо и тежко устройство, но POCO X5 Pro ще ви учуди със своите 181 грама като се класира за най-лек дизайн от серията X на РОСО. Независимо дали ще снимате за дълъг период от време, ще четете онлайн книга или ще играете на любимите си игри, с този дизайн гарантирано ще оцените удобството на лекотата на смартфона. 

POCO X5 Pro се предлага в цветовете Blue, Yellow и Black. Данните, видеата и снимките са съхранени сигурно и надеждно, като заключването с пръстов отпечатък запазва лесния достъп и по-бързо отключване за потребителите. РОСО Х5 тежи 189 грама и се предлага в цветовете Green, Blue и Black.

Двата смартфона от новата серия на РОСО могат да бъдат намерени в партньорската мрежа на бранда на българския пазар.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com