100 Кила и Жени Калканджиева влизат в “Къртицата”

20743
100 Кила и Жени Калканджиева влизат в “Къртицата”

Рапърът 100 кила е последната звезда, която влиза в риалитито “Къртицата”. Жени Калканджиева също е сред участниците.

"Влизам в шоуто, за да избягам от скучното и сиво ежедневие и да проверя собствените си граници", призна красавицата.

И Денис Родман влиза в "Къртицата"

Един от най-добрите борци в историята на баскетбола - Денис Родман, пристига в България, за да предизвика възможностите на цял отбор бъ...

Участниците в реалито, сред които баскетболистът Денис Родман. Те ще бъдат подложени на различни страховити изпитания.

Най-добре справилият се с предизвикателствата ще получи 250 000 лева. На зрителите също ще им се даде възможност да се включат в състезанието, като най-находчивите ще получат по 5 000 лева.

Шоуто ще продължи три месеца и ще се излъчва всеки ден без неделя в 20:00 часа. Лайфовете ще се водят от Иван и Андрей.

Къртицата вече е избрана. Тази информация обаче е достъпна само на трима души в цялата страна.

Гола фенка напира да влиза в "Къртицата"

В събота, на футболната среща Ботев – Левски, освен горещите страсти на терена, имаше такива и извън него. Двадесетгодишната Кети...

Днес "Къртицата" организира нестандартно риалити преживяване за над 30 журналисти от печатни и електронни медии. Те бяха "отвлечени" от центъра на София и ескортирани до летище "Лесново", където ги очакваха част от звездите, които ще вземат участие в шоуто. Жени Калканджиева, Деян Неделчев – Икебаната, Божидар Искренов-Гибона и Кирил Ефремов слязоха от хеликоптер МИ-8 на пресконференция по повод старта на най-мащабното риалити шоу в България.

По пътя към тайната локация на пресконференцията журналистите получиха от шофьорите си папки с досие на всеки от тях. Всички бяха участници, а един от тях получи тайна мисия – да бъде Къртицата. С ролята на саботьор беше натоварен Лео Богдановски от вестник "Телеграф". Всеки един от останалите журналисти получи и малко информация за него – какво е работил, какво обича, какво е семейното му положение и т.н. Още в началото на пресконференцията той беше светкавично разконспириран от Силвия Жекова - в. "24 часа" и Соня Спасова от в. "Труд".

"С днешното събитие журналистите се потопиха в преживяването, наречено "Къртицата" и разбраха какво ги очаква звездите и обикновените участници в шоуто. Бяха закарани на тайно и непознато място, влязоха в ролята на детективи и един от тях беше Къртица. И това е само началото - на 26-ти март, всички ще станат свидетели на едно шоу с безпрецедентен за нашия телевизионен пазар мащаб", коментира Андрей – водещ и продуцент на шоуто.

Иван допълни, че звездите ги очакват сериозни изпитания. "Мисля, че за последен път виждате нашите звезди така спокойни. От 26-ти март ги очакват истински изпитания – ще скачат с парашути, а понякога и без; ще съжителстват с космати паяци; ще копаят тунели с голи ръце и ще трябва да се преборят със страха си от змии."

Гибона влиза в "Къртицата"

Един от най-големите таланти в родния футбол за всички времена има в актива си над 300 мача и над 60 гола в професионалните турнири на...

Снимка: Facebook

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com