100 Кила обеща проект с Ред Мен

16303
100 Кила обеща проект с Ред Мен

Рапърът 100 Кила разкри при гостуването си в предаването на БНТ1 "Срещу новините", че негови колеги са записали супер хит със звездата на световния хип-хоп Ред Мен. Варненецът остави новината за родния музикален пробив обвита в тайнственост, като не сподели имената на българските музиканти, които са работили по проекта.

„Трябва да очаквате нещо грандиозно” обаче се закани Килата. Той се похвали, че готви нов албум и половината от парчетата вече са готови.

Redman идва в България

Американската звезда Redman идва в страната ни на 3 октомври по покана на Jim Beam club (Студенски град). Хип-хоп изпълнителят, който м...

От ефира на БНТ1 100 Кила поздрави Дженифър Лопес, която изнесе грандиозен концерт на 18 ноември в столичната зала „Арена Армеец”. Той увери латино-дивата, че българските й фенове са я очаквали с огромно нетърпение и са й приготвили изключително топло посрещане.

А дали самият той ще прави общо парче с някоя чуждестранна звезда? Дори и да подготви подобен проект рапърът категорично заяви, че няма да пее на чужд език. „По този начин българска реч ще може да се чуе и по чуждите музикални канали”, каза 100 Кила.

Водещите на предаването Играта и Косьо Лунгов не пропуснаха да попитат варненския изпълнител за слуховете около политическите му амбиции. Килата обясни, че имал намерение да се кандидатира за кмет на квартала си и в шеговития си стил обеща, че ако бъде избран, ще оправи жилищния фонд и ще намали цената на бензина.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com