Анджелина Джоли иска среща с приятелката на Брад Пит

7694
Анджелина Джоли иска среща с приятелката на Брад Пит
Снимка: Getty Images

Анджелина Джоли иска да се запознае с настоящото гадже на Брад Пит. Актрисата има намерение да се срещне с младата му любима – Инес де Рамон.

Джоли иска да проведе разговор с Де Рамон не като бивша половинка на Пит, а като майка на шестте му деца. Тя се опасява, че романтичната връзка на бившия ѝ съпруг скоро ще премине на ново ниво.

"Брад все още е баща на децата им, така че Анджи смята, че има право да се намесва в живота му. Самата тя вижда, че връзката между него и Инес става сериозна – Брад дори говори за сватба – но Анджелина чувства, че рано или късно всичко ще се обърка", споделят пред Daily Mail източници, близки до актрисата.

Джоли иска да говори с новата възлюбена на Пит, за да ѝ каже цялата истина за актьора или поне това, което тя е видяла през дългогодишните им взаимоотношения. Тя иска да предупреди младото момиче за грешките, които са се случили в нейната връзка.

"Анджелина има нужда да поеме контрол над ситуацията, а не да седи в сенките и да гледа. Тя наистина се надява да се срещне с Инес на четири очи, за да разкаже своята гледна точка на историята за времето, прекарано с Брад, а след това Инес може да вземе собствено решение".

Влюбените Брад Пит и Инес Де Рамон са в романтичния Париж (ВИДЕО)

Една от най-любопитните в последно време звезди двойки - тази на Брад Пит и производителката на бижута Инес Де Рамон, бе забелязана в р...

Брад Пит и Инес де Рамон са заедно от ноември 2022 г. Дизайнерката на бижута Инес се раздели с Пол Уесли през лятото на миналата година. В момента двамата са в процедура по развод, но имаше съмнения, че именно Пит е причината за раздялата на Рамон с Уесли. Брад Пит се раздели през 2016 г. с Анджелина Джоли, като двамата сключиха брак две години по-рано.

Връзката им обаче започна доста по-рано и двамата имат общо шест деца – три биологични и три осиновени. Разводът им бе официализиран през 2019 г. Пит имаше сложна раздяла с Джоли - тя го обвиняваше в домашно насилие и не искаше да му дава децата.

Говори се, че именно липсата на каквато и да било драма във връзката му с Инес де Рамон, е накарала Пит да се чувства така спокоен с нея и да задълбочи отношенията си. Стана ясно също така, че актьорът вече е запознал и повечето си деца с нея.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ШОУБИЗНЕС:

Жена, изпратила 8000 картички на Хари Стайлс, влезе в затвора

Рут Колева се оплака, че няма апартамент

60-годишен зарязал Маги от "Ергенът" заради по-млада

Цветелина Грахич кълне Слави Трионов: Боже, благодаря ти, че се отървах от тая помия! (СНИМКА)

Защо дъщерята на Том Круз не иска да го вижда?

Бившата на Рачков на луксозен меден месец (СНИМКА)

Драгана Миркович с разтърсващо признание за здравословното си състояние

Няма спирка: Лоренцо доведе нова снаха на Софи Маринова (СНИМКИ)

Показаха рокли и аксесоари на принцеса Даяна в Хонконг (СНИМКИ+ВИДЕО)

Луиза Григорова за сина си: Прави ме на дива калинка

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com