Бенедикт Къмбърбач ще става баща за първи път?

32000
Бенедикт Къмбърбач ще става баща за първи път?
Снимка: Getty Images / Guliver

Британският актьор от сериала "Шерлок" и филма "Игра на кодове" Бенедикт Къмбърбач ще става баща за първи път. Информацията съобщава онлайн изданието Pagesix.com. Според негови източници 38-годишният актьор е изключително развълнуван от новината.

След като щастливата информация започна да циркулира онлайн, People.com коментира, че феновете са очаквали отдавна новината за "Къмбър-бебета". На това актьорът е отговорил: "Боже мой, майка ми също чака Къмбър-бебета".

Кийра Найтли и Бенедикт Къмбърбач блеснаха на премиерата на ИГРА НА КОДОВЕ в Лондон

58-то издание на един от най-престижните филмови фестивали – този в Лондон, беше открито от едно от най-дългоочакваните заглавия ...

Така или иначе все още няма нищо, което да е потвърдено от Къмбърбач и годенцата му. От Pagesix с чувство за хумор коментират, че се надяват информацията да не бъде потвърдена от екранния партньор на евентуалния бъдещ татко в "Шерлок" Мартин Фрийман.

Същевременно стана ясно, че Къмбърбач и годеницата му - театралният режисьор Софи Хънтър, мислят да се оженят в следващите няколко месеца. Двамата се сгодиха през ноември.

Последните няколко месеца се оказаха повече от натоварени за актьора. В момента той заснема нов епизод от сериала "Шерлок". Освен това очакванията са той да получи поне номинация за награда Оскар за изпълнението си във филма "Игра на кодове".

 

Mрачните дни на Втората световна война в "Игра на кодове"

Една от най-великите истории на нашето време започва в мрачните дни на Втората световна война. Алън Тюринг е брилянтен математик от Кей...

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com