Betoko ще зарадва всички хаус ценители в Club Mania

8479
Betoko ще зарадва всички хаус ценители в Club Mania

Amnesia Milano - Explosion в Club Mania вече се доказа като предпочитаното място за парти ценителите, след като диджеите Mendo и Miguel Campbell направиха първите си визити в България именно като гости на парти серията, а следващите артисти, които ще свирят за пръв път у нас на 7 август (сряда) са още две горещи имена на сцената - Betoko и Stefano Di Miceli.

Betoko е син на популярната мексиканска актриса и певица Малу Галан, което предопределя съдбата му – на 12 той вече свири на китара и барабани в различни банди, а на 20 има собствено студио, продуцентска компания и модна агенция в Гуадалахара, Мексико. Това обаче не му пречи да изостави всичко и да се премести в Лондон, за да преследва мечтата си да прави електронна музика. Много скоро усилията му са възнаградени – лейбъли като WoW! Records, Get Physical Music и Nurvous Records издават негови сингли, а диджеи като M.A.N.D.Y, Gregor Tresher, Martinez, Steve Lawler, Dubfire, Sven Vath и Marco Carola включват парчетата му в сетовете си.

Стани част от най-мащабния фестивал Tomorrowland

Радио NOVA, ефирното радио в България, което традиционно подкрепя местната електронна сцена и излъчва пряко и ексклузивно партита от на...

Стилът му е често е описван като смесица от хаус, тек и минимъл, но характерният му звук и солидната продукция му помагат да надскочи ограниченията на електронната сцена – негови парчета са използвани в сериала „От местопрестъплението”, няколко рекламни кампании и турнето Sticky N Sweet Tour на Madonna.

Специален съпорт на Betoko е италианецът Stefano Di Miceli – един от резидентите на клуба Amnesia Milano.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com