Билетите за Джамирокуай и Джеси Джей вече са в продажба

27177
Билетите за Джамирокуай и Джеси Джей вече са в продажба

От днес феновете на поп певицата Джеси Джей и британската асид фънк сензация Джамирокуай могат да закупят билети за първите им концерти в България. Звездите, чиито визити са част от първите по рода си Symphonics’ Concerts, ще стъпят на родна територия в края на юни.

Билетите за концерта на Джамирокуай, които първи ще излязат на сцената на столичната Арена Армеец „София” на 28 юни, са на цени от 60 лева, 70 лева, 90 лева, 100 лева, 110 лева и 120 лева. Феновете на Джеси Джей, от своя страна, могат да видят любимката си на 29 юни на българска земя срещу билет от 70 лева, 80 лева, 90 лева, 100 лева, 110 лева и 120 лева.

Siena Root с първи концерт в България

Siena Root ще свирят за пръв път на Балканите тази пролет, като концертът в София ще бъде на 21 април в Mixtape 5. Преплитайки устрема...

За тези почитатели, които изявяват желание да посетят и двете вечери, са предвидени няколко улесняващи начина от финансова страна. Предвиден е специален подарък под формата на ваучер за безплатна консумация по време на събитията, чиято стойност и детайли ще бъдат обявени скоро. Допълнително организаторите на Symphonics’ Concerts сключиха споразумение с банка Тексим, чрез която се дава ексклузивна възможност за микрокредитиране, така че посетителите на събитията да могат на разплащателен принцип да закупят своите билети с минимална месечна вноска от 20 лева и максимална – от 60 лева. При евентуално добавяне на още един ден към поредицата, което от организаторите Symphonics Entertainment вече обмислят, закупилите билети и за двете предишни вечери ще получат отстъпка за третия концерт.

Билетите и за двете участия се разпространяват разпространяват в мрежата на Tixgate (http://www.tixgate.com) и неговите партньори, касите на EasyPay, както и онлайн в мрежата на Epay (https://www.epay.bg ).

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com