Бившата на Кание Уест с еротична сватбена визия, рапърът отнесе нападки от Ози Озбърн (СНИМКИ)

1616
Бившата на Кание Уест с еротична сватбена визия, рапърът отнесе нападки от Ози Озбърн (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images

В Ню Йорк се проведе шоу на новата колекция на Willy Chavarria. Неговата главна звезда беше Джулия Фокс, която дойде на шоуто в друга сватбена визия - не по-малко смела от тази, с която наскоро се появи на събитие на аукционна къща Sotheby's.

Този път актрисата бе топлес, като около тялото ѝ бе увита голяма панделка с бяло просторно наметало с дълъг шлейф, от които надничаше напращялата ѝ гръд, и бяла сатенена шапка с широка периферия. Визията беше завършена с бели остри ботуши и бяла чанта във формата на сърце.

Снимка: Getty Images

Още: Новата мания на Кание Уест: Ще строи собствен град в Близкия изток

Връзката на Джулия Фокс и Кани Уест

Джулия се превърна в икона на екстравагантни изяви след краткия си роман с Кание Уест - може би затова потребителите продължават да я сравняват с новата любима на рапъра Бианка Ченсори.

Трябва да се отбележи, че след като се срещнаха с Кание, двете жени започнаха да се появяват на публично място по-често в силно оскъдни тоалети. Засега Бианка води в негласната надпревара по голота: наскоро тя излезе чисто гола на разходка с прозрачен шлифер, без дори да носи бельо под него. Родителите на момичето бият тревога. Те се опасяват, че Кание е "хвърлил в капан" дъщеря им, която не знае какво прави, пише БГНЕС.

Ози Озбърн нападна Кание

Кание Уест и Ty Dolla $ign издадоха своя дългоочакван съвместен албум "Vultures" ("Лешояди") на множество музикални платформи. На корицата е самият Кание в образа, който вече се превърна в негов подпис (черни дрехи, маска, покриваща лицето му) и съпругата му Бианка Ченсори, която стои с гръб към камерата и според традицията е почти напълно гола. Албумът включва 15 парчета с общо времетраене около 50 минути.

Още: Ози и Шарън Озбърн се подиграха с Кание Уест и жена му на Хелоуин (СНИМКИ)

Все още не всеки е имал време да го слуша, но вече привлече вниманието на медиите поради друг скандал. Този път известният рокер Ози Озбърн обвини Уест, че използва музиката му без разрешение. "Кание Уест поиска разрешение да семплира част от моето изпълнение на живо през 1983 г. на фестивал в САЩ с песента "War Pigs", без вокали. Отказах, защото той е антисемит и причини много неизказана сърдечна болка. Но вчера той все пак използва семпъла по време на парти, посветено на представянето на албума му. Не искам да бъда свързван с този човек по никакъв начин!" — написа 75-годишният Озбърн в своя Instagram. Масло в огъня наля съпругата му Шарън Озбърн, която е с еврейски корени. "Този път Кание се свърза с грешния евреин", каза тя пред TMZ.

Още: Антисемитизъм и цинизъм: Кание Уест с нова песен (ВИДЕО)

Уест организира парти за албума си "Vultures" в Чикаго. Стрийминг платформата Veeps прекъсна онлайн излъчването на концерта заради факта, че рапърът се нарече антисемит в ефир. Кание многократно е попадал в центъра на скандали заради антисемитските си изказвания. На този фон Adidas спряха да си сътрудничат с него през 2022 г., а рапърът загуби и други договори. В същото време той многократно се извини за думите си, но след това чрез действия и други изказвания отново "нагазва в калта".

Още: Кание Уест се извини на евреите: Съжалявам за всяка причинена болка

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ШОУБИЗНЕС:

Отвличане в "Ергенът"! Екипът на предаването се оттегля

Холивудска актриса призна, че крал Чарлз III е флиртувал с нея (ВИДЕО)

Почина Юми Кацура - една от най-прочутите японски дизайнерки в света

Димитър Рачков издаде какъв е бюджетът на "Като две капки вода"

Дама от "Ергенът" разкрива всички тайни на предаването в тефтерче (СНИМКИ)

Панайот Панайотов като Мик Джагър с категорична победа на полуфинала в "Като две капки вода"

Камила е невинна: Истината за развода на Даяна и Чарлз

Вижте как е изглеждала Франциска Йорданова преди Dancing Stars (СНИМКИ)

Здрава Каменова с разтърсващ разказ за битката си с депресията

Катето Евро призна, че се бори с тежък порок

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com