Близките на Уитни: Страх ни бе, че наркотиците ще ни я отнемат

8195
Близките на Уитни: Страх ни бе, че наркотиците ще ни я отнемат
Тя се промени, но я мъчеха много неща споделя Патриша Хюстън

Патриша Хюстън, съпруга на брата на покойната Уитни Хюстън и неин мениджър, каза в интервю пред Опра Уинфри, че се е безпокоила наркотиците да не отнемат живота й, предаде Асошиейтед прес.

На въпроса дали си е мислела, че наркотиците в крайна сметка ще им "отнемат" Уитни Хюстън, тя отговори: "Това беше като надпис на стената".

Уитни Хюстън оставя всичко на единственото си дете

Починалата преди близо месец американска певица Уитни Хюстън е оставила всичко на 19-годишната си дъщеря Боби Кристина, предадоха свето...

Певицата променила начина си на живот, каза Патриша Хюстън, и в крайна сметка безпокойствата им напоследък не били толкова за злоупотребата с наркотици или алкохол.

"Страхувах се от други неща. Виждах, че тя преследва мечта, нали разбирате, търсеше любов все на грешно място", заяви Патриша.

За предаването, което ще бъде излъчено в неделя, Опра Уинфри интервюира и дъщерята на Уитни Хюстън Боби Кристина. Тя разказа как иска хората да запомнят майка й.

Уитни Хюстън беше намерена под водата във ваната си в хотел в Бевърли хилс на 11 февруари, в навечерието на наградите "Грами". В стаята имаше няколко флакона лекарства. Причините за смъртта й още се разследват. 

Нова версия: Уитни Хюстън е убита

Версия, че Уитни Хюстън е убита е на път да взриви Америка. Това става ясно от доклад на полицията в Лос Анджелис, до който се е добра...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com