Бременната Рут в криза след атака от Карбовски

23082
Бременната Рут в криза след атака от Карбовски

"Аз напускам утре. Отказвам се от хонорари и си тръгвам". Това заяви певицата Рут Колева, след като излезе от „Къртицата“, за да бъде интервюирана от Мартин Карбовски. Освен че навън е прочела всичко, изписано по неин адрес относно бременността й, тя се травмирала най-много от нападките на водещия на TV7. "След тая история вчера с Карбовски. Ами държа се... Той ме препираше, „Ти ще убиеш дете“ и така...“, оплака се Рут. „Няма нещо, което да струва това, което ми причиниха. Не ме интересуват пари, нищо не ме интересува. И си тръгвам“, заяви тя.

Певицата се разстрои толкова много, че се скри под завивките и се утеши в прегръдките на новото си гадже Любо. Подсмърчайки тя му каза, че Карбовски я нарекъл „Търговка на ембриони и разни такива“.

Деян Икебаната представи новото си видео

Деян Неделчев представи на живо новата си песен "Випове" и видеото към нея в предаването "Къртицата". След премиерата Рут Колева напр...

Малко след като съобщи, че е бременна, стана ясно, че Рут ще получи определена сума за новината. Това я накара да спре с претенциите към предаването за известно време. Тогава стана ясно и, че тя още се колебае дали да задържи детето. Инквизицията на Карбовски, обаче, силно разклати нервите й, предаде БЛИЦ.

„Аз си имам достойнство. Атакува ме: „Ти ще убиеш човек“, „Убийца на хора“. И ми крещя, викаше ми“, оплака се тя от агресията на водещия. Любо пък я подкрепи: „Това е последният човек, който може да говори за морал“, каза той за Каробвски,

„Кой the f*uck е той, че да е съдник? Кой по дяволите е той, че да е съдник? Големият Карбовски! Беше гадно, грозно и ужасно“, плачеше Рут под завивките.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com