Чарли Шийн бе изоставен от целия си екип

49381
Чарли Шийн бе изоставен от целия си екип
Снимка: Getty

Чарли Шийн изгуби дългогодишния си екип от консултанти, включително и адвоката Джейк Блум, мениджъра Марк Бърг и издателя си Лари Солтърс, които напуснали работа миналата седмица, защото Чарли спрял да се вслушва в съветите им.

"Чашата преля, когато Марк, Лари и Джейк вече не можеха да работят ефективно за Чарли. Понякога той е толкова непредсказуем, с променливо настроение и скандални изказвания. Той отказа да послуша съветите им", издава източник от екипа на актьора.

Новата любов на Чарли Шийн е порнозвезда

Чарли Шийн разказа за новата любов в живота си - звездата от "филмите за възрастни" Брет Роси. Актьорът от "Управление на гнева" даде...

Друг източник твърди, че Шийн не е бил изоставен от екипа си, а сам той ги е уволнил. Някои твърдят, че виновна за ситуацията е приятелката на актьора, Брет Роси.

"Екипът изрази притеснения относно връзката му… Не му беше приятно да го разпитват с кой се среща, затова ги уволни всичките. Брет е насърчила Чарли да освободи Марк, Лари и Джейсън, защото мислела, че не я харесват и пречат на връзката им. Тя взима всички решения в живота на Чарли, а се познават само от шест седмици.

Близки на Чарли смятат, че връзката в крайна сметка ще се разпадне, но дотогава с кариерата му ще е свършено", казва източник от екипа на актьора, пише БГНЕС.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com