Чарли Шийн се забърка в нови неприятности

7615
Чарли Шийн се забърка в нови неприятности
Снимка: Getty

Известният холивудски актьор Чарли Шийн стана обект на разследване. Това става ясно от информация за доклад на специално звено на Управлението на полицията на Лос Анджелис, Калифорния, което се занимава с деликатни дела, свързани с известни личности от шоубизнеса и политици, предаде БГНЕС.

Не се уточнява какво обвинение има повдигнато срещу актьора, на когото напоследък в живота не липсват неприятности. Според интернет сайта RadarOnline Шийн се подозира, че е заплашвал бившата си годеница Скотин Рос. Доказателство за това било 35-минутно видео, до което RadarOnline са се добрали. Полицията е получила заповед за обиск на офисите на сайта, за да изземат видеоматериала. От RadarOnline считат, че тази заповед е противозаконна. Тя нарушава закони на САЩ, забраняващи да се издават разрешения за обиск на медийни компании, занимаващи се с новини и информация, каза директорът на онлайн изданието Дилан Хауърд.

Ще има филм за 11 септември - вижте кой ще участва

Започнаха снимките на филм за атентатите от 11 септември 2001 година с участието на Чарли Шийн и Упи Голдбърг, съобщи режисьорът Мартин...

Порноактрисата Рос се раздели с Чарли Шийн през 2014 г. Миналия декември заведе дело срещу него за това, че е пристъпил към интимни отношения с нея, без да я предупреди, че е ХИВ позитивен. Освен това според твърденията ѝ, актьорът нееднократно я е заплашвал, че ще я убие.

Чарли Шийн е добре познат на зрителите с ролите си във филми като "Взвод" (1986), "Уолстрийт" (1987), "Да бъдеш Джон Малкович" (1999). Последното му значимо появяване на екран бе главната роля в комедийния сериал "Двама мъже и половина" - 2003-2015. В един момент той бе и най-скъпоплатеният тв актьор. През 2011 г. обаче той бе скандално уволнен от сериала заради употреба на наркотици, агресивно поведение и обидни изказвания по адрес на създателите на сериала.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com