Чарли Шийн в нов ситком

6779
Чарли Шийн в нов ситком

Преди около година и половина Чарли Шийн загуби 40 милиона долара годишен доход, благодарение на алкохолните си и наркомански изцепки, с което потвърди поговорката, че „сам човек каквото си направи, никой друг не може да му го направи”.

Последваха някакви жалки опити за собствено шоу, които прогониха и най-верните му почитатели.

Чарли Шийн отново в съда

Чарли Шийн пак се намеси сред топ скандалите на Холивуд. Звездата отново влиза в съда  с твърдата решимост да  спечели дело срещу стрип...

Много хора решиха, че с актьорската му кариера е свършено, особено след като новините за него напълно изчезнаха от страниците на медиите.

„Но се оказа, че бъркат. Осемнайсет месеца по-късно Чарли Шийн направи заявка за завръщане в света на звездите с новия си  ситком „Овладяване на гнева” (Anger Management).

И съдейки по отзивите на журналистите за първите два пилотни епизода, Чарли отново успява да докаже, че е голям артист. Поне когато е трезвен.

Излъчването на първите 10 епизода на Anger Management ще започне от 28 юни по принадлежащия на Рупърт Мърдок кабелен канал FX. Ако тези първи серии се приемат добре и от широката публика, се предвижда да бъдат заснети още 90 епизода в продължение на следващите две години.

Героят на Чарли в „Овладяване на гнева” е... Чарли - бивш професионален играч на бейзбол, който съсипва собствената си кариера с... неконтролируеми изблици на гняв.

Ръсел Бранд поканил Чарли Шийн на йога

Актьорът Ръсел Бранд покани колегата си Чарли Шийн на йога, за да се отърси от спомените на мрачното си минало, съобщи американски та...

След като е изхвърлен от спорта, Чарли записва колеж, за да стане психотерапевт, специализиран в овладяването на... (е, вече няма как да не се досетите) неконтролируемите гневни изблици.

В ситкома освен Чарли участват бившата му жена (имаща проблеми с преценките си за мъжете) и не по-малко проблемната му дъщеря. Плюс, разбира се, личната му психотерапевтка, която по съвместителство е и приятелка за секс.

Остава да изчакаме още само няколко дни и ще разберем дали настина Anger Management е по-забавен от „Двама мъже и половина”, както твърдят някои от журналистите.

Редактор: Генко Велев

 

Чичо Чарли изгубил девствеността си на 15

Холивудският актьор Чарли Шийн изгубил девствеността си по, разбира се, скандален начин – с жрица на любовта в "Града на греха" н...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com