Д-р Мъри: Майкъл Джаксън се самоуби по случайност

26834
Д-р Мъри: Майкъл Джаксън се самоуби по случайност
Снимка: Getty Images / Guliver

Д-р Конрад Мъри, който лежа в затвора по обвинения за непредумишлено убийство на Майкъл Джаксън, заяви, че Краля на попа сам се убил.

"Не аз убих Майкъл Джексън. Той беше пристрастен към болкоуспокояващите. Кой тогава го уби ли? Майкъл Джексън уби Майкъл Джаксън, макар и случайно", заяви 60-годишният Мъри, който бе осъден на 4 г. затвор за непредумишлено убийство, от които обаче излежа само 2 г.

"Питате колко близки бяхме с него? Толкова, че държах всяка вечер пениса му, за да му поставя катетър, тъй като Джако се напикаваше нощем", заяви още Мъри в първото си интервю, което даде след предсрочното си излизане от затвора. "Колкото до пропофола, той сам си го набави, от Германия".

"Не бях съгласен с това, но той не беше човек, на когото можеш да кажеш "не". В крайна сметка винаги ставаше неговото. Затова му давах  в продължение на два месеца и половина, като постепенно го отвиквах, което постигнах 3 дни преди смъртта му".

"Майкъл ме молеше да му дам пропофол, за да може да спи и да не мисли. Той бе в криза в края на живота си, изпадаше в паника", твърди Мъри. "Във фаталната нощ се е събудил и сам си е инжектирал пропофол. Но го е направил много бързо и в резултат сърцето му е спряло".

 

Конрад Мъри иска да възстанови лекарските си права

Конрад Мъри иска да поднови лекарската си практика, след като по-късно през този месец излезе от затвора, съобщи Контактмюзик. Той ще ...

 

 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com