Dancing Stars се пренесе на черно парти в клуб Маскара

36270
Dancing Stars се пренесе на черно парти в клуб Маскара

Този четвъртък, специални гости на черното парти Vanity Black в клуб Маскара бяха част от звездите на Dancing Stars. Танцьорите разпуснаха след края на ожесточените втори елиминации, провели се същата вечер в ефира на NOVA TV, със заразяващите, танцувални хип-хоп бийтове на DJ Stancho.

Номинираният Дарин, който първи бе спасен с партньорката си от зрителите, отпразнува продължаването си в бляскавото шоу в компанията на своите приятели Елена, Антон и част от професионалните танцьори. Хип-хопа се оказа любимата музика на холувудския каскадьор и майстор по бойни изкуства Антон Касабов, който замени тежките репетиции в шоуто с дансинга на Vanity Black, и истински се забавляваше с хитовите черни парчета, разтърсващи клуб Маскара. Компания на танцувалните звезди правеха певицата Вяра Атова и водещата на “Жените говорят” по TV7 Константина Живова. Към купона се присъединиха още екзотичните близначки от X-Factor Алекс и Влади, Кристо, Орлин Павлов, Бобо, водещият на радио The Voice – Жорж, музикалният продуцент и бийтмейкър Dexter, Алекс Жекова и Маги Алексиева – MEY, която по-рано същата вечер представи своя акустичен лайв “Soulful Night” на сцената на клуб Opera Café. Родната звезда от филмовата поредица “Хари Потър” Станислав Яневски пристигна в компанията на Герасим Гергов – Гущера от “Под прикритие”, и се отдадоха на Vanity Black купона до късните часове на нощта.

Цирк Елуаз – ексклузивно тази вечер в Dancing Stars

Световноизвестният цирк Елуаз ще гостува тази вечер на бляскавата сцена на Dancing Stars –от 20.00 часа по Нова. Еми Воте и Батис...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com