Деян Донков: Правя секс по няколко пъти на ден

23386
Деян Донков: Правя секс по няколко пъти на ден
Донков разказа за смъртта на баща си, за любовта му Радина и за професията си.

Сексимволът Деян Донков признал пред италианска журналистка, че предпочита позата 69, и, че правел секс по няколко пъти на ден. Пред Кеворк Кеворкян в предаването „Всяка неделя” обясни, че понякога говори големи глупости на интервюта, но всичко зависело от въпросите, които му задават.

Кеворк насочи разговора им към изкуство, литература и звезди.

Много секс = остър ум

Редовният секс засилва мозъчната дейност, доказа италианско изследване, цитирано от БГНЕС. Учените открили още, че сексът изостря ума ...

Актьорът сподели и личната си драма. Той заминал за Ню Йорк със свито сърце, тъй като баща му бил на легло и всеки момент можел да умре. Татко му обаче го дочакал да се завърне и тогава издъхнал. Тъжното събитие се случило на 25 февруари. Толкова много актьорът искал да завари баща си жив, че станал религиозен. Купил си в САЩ сребърна икона и се молил на нея да успее да се сбогува с болния си родител.

“Веднага след като се прибрах от Ню Йорк, отидох да се видя с татко. Два часа след срещата ни той почина”, разказа Донков във “Всяка неделя” .

Във вещите на покойния си родител актьорът намерил философска книга за воините, която е на път да промени светогледа му. Тя го накарала да обърне взор към духовното.

В унисон с новите възгледи на Донков за живота приятелката му Радина Кърджилова му подарила за Свети Валентин пръстен с образа на сова, която символизира мъдрост.

Влюбените Деян Донков и Радина лъснаха в Instagram

Техни снимки от Instagram показват, че са в прекрасни взаимоотношения и знаят как да си прекарват добре. Скоро ще подложат любовта си ...

Плейбоят вече се е отказал от многобройните връзки с жени. „Идва време, когато такова поведение може да се счита като загуба на време и енергия, затова станах моногамен. Засега няма да се женя за Радина”, сподели актьорът.

Донков от три месеца оставил месото и алкохола и пийвал само бира. Като равносметка от актьорската професия той изброи много роли, вода в коляното, шип на врата и суеверие, че превъплъщавайки се в един или друг образ, винаги остава нещо от образа в него, а нещо негово си отива.

Деян не можел да се пазари и понякога снимал реклами за жълти стотинки. Имал много работа, повече отколкото може да поеме, но се стараел да приеме всички покани.

Снимка: Facebook

Радина и Блатечки пак са любовници

Сериалът проследява историята на един журналист, който се изправя срещу най-влиятелната фамилия в България. Един мъж (Асен Блатечки) п...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Шоубизнес