Десислава открива еротична изложба

15280
Десислава открива еротична изложба

Този петък, 5 юли, в мол Галерия Бургас в морския град с пищен коктейл и блясъка на българския светски елит ще бъде открита подбрана еротична изложба на списание Playboy. Над 50 от най-добрите световни корици, аксесоари от различни фотосесии на плеймейт – конкурси и информация за тях, както и други атрактивни изненади ще бъдат показани на специална експозиция в търговско – развлекателния комплекс, на която бургазлии и гости на града ще могат да се насладят до края на август.

Организаторите на изложбата - мениджърският екип на мол Галерия Бургас, са поверили домакинството на стилното събитие на модния хроникьор Евгени Минчев, а за доброто настроение на българския хайлайф ще се погрижи кадифеният глас Десислава. Певицата, която се справя с всички стилове, този път ще заложи само на поп музика. Всеки, който харесва хубавата музика и красивите жени – мястото е мол Галерия Бургас, на 5 юли в 19.30 ч.

Близки на Десислава: Тя е бременна

Десислава е бременна във втория месец от ММА боеца Светлозар Савов и възнамерява съвсем скоро да оповести новината официално, твърдят б...

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com