"Диваци" - най-новият филм на Оливър Стоун

31989
"Диваци" - най-новият филм на Оливър Стоун

Звездите от филма "Диваци" Оливър Стоун и Джон Траволта получиха награди за цялостно творчество

Само в рамките на седмица, звездата от новата кино премиера "Диваци" Джон Траволта получи две награди за цялостно творчество. След като бе удостоен с нея на филмовия фестивал в Цюрих миналата седмица, вчера актьорът получи и почетното отличие „Доностия” на фестивала в Сан Себастиан. По време на юбилейното 60-то издание на филмовото събитие в испанския град, официално признание за цялостен принос получи и режисьорът на лентата "Диваци"Оливър Стоун.

Траволта с втора награда за принос само за 3 дни

Актьорът Джон Траволта получи втора награда за цялостен принос за по-малко от седмица по време на филмовия фестивал в Сан Себастиан. ...

На сцената в Сан Себастиан редом един до друг застанаха три от големите мъжки имена в екипа на екшън-трилъра "Диваци". Наградите за цялостно творчество на Траволта и Стоун бяха връчени лично от Бенисио Дел Торо, който във филма е част от влиятелен наркокартел, управляван от безмилостната Елена Санчес (Салма Хайек). Преди церемонията, на среща с медиите, Траволта сподели възхищението си от съвместната им работа по продукцията: „Когато си на сцена, на която работят Оливър Стоун и Бенисио Дел Торо, разбираш какъв всъщност е смисълът от това да правиш филми”.

"Диваци" е най-новият филм на знаменития режисьор и в него Оливър Стоун пресъздава вълнуващия разказ от едноименния роман на Дон Уинслоу, превърнал се в бестелър на Ню Йорк Таймс. Книгата вече е на българския книжен пазар и обещава да провокира читателския интерес с внушителни емоции и неочаквани сюжетни обрати.

Впечатляващият екшън-трилър на Оливър Стоун събира на големия екран талантливи актьори като Салма Хайек („Десперадо”), Джон Траволта („Криминале”), Бенисио Дел Торо („Гепи”), Блейк Лайвли (ТВ сериала „Клюкарката”), Тейлър Кич („Джон Картър: Между два свята”), Арън-Тайлър Джонсън („Илюзионистът”) и Демиан Бичир („По-добър живот”).

"Диваци" вече има предпремиерни прожекции в избрани кина, а на 28 септември 2012 г. е официалната премиера в цялата страна.

Джон Траволта заведе жена си на ваканция в Париж

Въпреки че смущаващите разкрития около актьора Джон Траволта продължават, той реши да прекара няколко дни в Париж в компанията на съп...


Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com