Джако щял да се жени за бразилска певица

5027
Джако щял да се жени за бразилска певица

Бразилска актриса и певица, известна като "Зуза" разкри при гостуването си в детско телевизионно шоу, че Майкъл Джексън е искал да се ожени за нея, както и че самата тя е станала жертва на сексуална злоупотреба в детството си.

Мария да Граса Менегел каза това в интервю, което шокира страната. "Антуражът на Майкъл Джексън искаше от него да се ожени, да има деца. Те търсеха някой за това. Работех в Испания, те ме поканиха да гледам негови изпълнения няколко пъти", каза тя пред телевизия "Глобо" в програмата "Фантастико", цитирано от БГНЕС.

Дават втори живот на албума "Bad" на Джако

Албумът на Майкъл Джексън "Bad" се завръща този септември с нова музика и невиждано до момента DVD от концерт във Великобритания. Това ...

"По-късно ме поканиха в Невърленд. Той научи всичко за мен, той четеше всичко за мен. Вечерях с него", каза Зуза. "По-късно дойде предложение от неговия импресарио, като ме попита дали бих приела да живея с него, тъй като той искаше да има деца, да се ожени. Те мислеха, че брак с жена, причастна към децата в Латинска Америка, би бил нещо добро", добави тя.

"За мен той (Джако) бе идол, но от идол до нещо друго има разлика. Моят отговор очевидно бе не", разказа тя. Зуза шокира телевизионната аудитория, разкривайки, че е била жертва на сексуална злоупотреба, когато е била на 13 години. Сега 49-годишната Зуза е най-богатата жена в Бразилия с богатство, което се изчислява на 1 млрд. долара.

Редактор: Десислава Симова

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com