Джей Ло с нова прическа

7124
Джей Ло с нова прическа

Красавицата Дженифър Лопес реши да внесе още една промяна в личен план – смени прическата си. Почитателите успяха да видят новия имидж на звездата за първи път в Чили.

Певицата поднесе голяма изненада на жителите на Сантяго, излизайки на сцената с напълно променена визия. Латино дивата, която ще зарадва и родните фенове с концерт в зала Арена Армеец, излезе с нова прическа – подкъсена, къдрава и в стила на 80-те години. Едва ли за Каспър Смарт (който наскоро татуира името на своята вълзюбена върху своите интимни части) дължината на косата има значение, тъй като той не свали очи от нея по време на цялото събитие в Чили.

Джей Ло иска бяла стая за секс в София

Дженифър Лопес, която ще видим в зала "Арена Армеец" на 18 ноември, е една от най-капризните звезди. Затова често къса нервите на арми...

Мненията за новия имидж на звездата, която се раздели с дългата и права коса, се оказват доста противоречиви, но според критиците новата визия сваля няколко годинки от ЕГН-то на звездата. Явно романсът с Каспър Смарт се отразява добре на певицата.

Редактор: Десислава Симова

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com