Джеймс Камерън планира предистория на "Аватар"

9912
Джеймс Камерън планира предистория на "Аватар"

Режисьорът Джеймс Камерън планира да заснеме предистория на "Аватар", предаде БГНЕС.

Той разкри, че има идея за четвърти филм от поредицата и допълни, че предстоящата лента ще разказва историята за "ранните експедиции" на луната Пандора. "Все още не съм започнал да пиша сценария, но в основни линии ще се върнем назад към ранните експедиции на Пандора, за да обясним какво се е объркало с хората и На`ви и какво е да си изследовател и да живееш в този свят", разказа Камерън пред MTV Нюз.

Продуцентът Джон Ландау разкри по-рано тази година, че режисьорът и екипът му ще заснемат втория и третия филм с поглед назад във времето, като Зоуи Салдана и Сам Уортингтън вероятно отново ще изиграят любовниците Найтири и Джейк Съли.

Камерън разкри, че иска да включи някои нови герои в поредицата. "Единственото нещо, което остана, е да се върнем назад, за да видим какво е било на първите експедиции и да създадем някои нови герои", разказа той.

Режисьорът определи процеса на писане на сценарии като страховит и го сравни с поредицата на Питър Джаксън "Властелинът на пръстените", основаваща се на книгите от поредицата на Дж. Р. Р. Толкин. "На Питър Джаксън му беше лесно, той вече имаше книгите. Сега, ако имах машина на времето, можех да отида напред и да гледам филмите, след което да се върна, но нямам!", казва Камерън.

Редактор: Ая Косарова

Продуцент: Работим по два нови "Аватара"

Режисьорът Джеймс Камерън работи по следващите две продължения на най-касовия филм в историята на киното, настоя днес продуцентът на ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com