Дженифър Лопес - обвинена в спонсорство на "Ал Кайда"

14720
Дженифър Лопес - обвинена в спонсорство на "Ал Кайда"

Неправителствената организация "Асоциация срещу ядрената програма на Иран" (UANI) изпрати отворено писмо до холивудската звезда Дженифър Лопес, в което обвинява актрисата в подкрепа на незаконните ядрени програми на Техеран, както и във финансирането на тероризма и спонсорство на екстремистки групи, сред които и "Ал Кайда", предава изданието NEWSru.co.il, цитирайки Huffington Post.

Всички тези обвинения срещу певицата са по повод на това, че тя рекламира италианската автомобилна компания "Фиат", която от своя страна има бизнес отношения с Техеран.

Пращат Дженифър Лопес на психиатър

Латино певецът Марк Антъни реши, че експоловинката му Дженифър Лопес трябва да започне да ходи на психиатър, за да разбере защо не мож...

Следва да се отбележи, че камионите Iveco изнасят за Иран. Там те носят балистични ракети, както и използвани при провеждането на публични екзекуции.

Съобщението на организацията завършва с изискването незабавно Лопес да реши дали да продължи или да прекрати отношенията с компанията "Фиат".

Изданието съобщава, че подобно писмо е изпратено и до главния изпълнителен директор на "Фиат" Серджо Маркионе, от който се иска прекратяване на отношенията с Иран, като се приканват това да направят и компаниите Kia и Toyota.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com