Джоли и Пит са най-стилната двойка

24436
Джоли и Пит са най-стилната двойка

Анджелина Джоли и Брад Пит привличат обществения интерес не само със социалния си живот и благотворителна дейност, но по отношение на вкуса и начина си на обличане, съобщава БГНЕС.

Ева Мендес и Райън Гослинг заемат втората позиция в класацията на най-стилните двойки, а след тях са риалити звездата Ким Кардашиян и рапърът Кени Уест. Следващите най-стилни звезди са Мишел Уилямс и Джейсън Сигъл. Принц Уилям и съпругата му Кейт са на пето място, следвани от младоженците Джесика Бийл и Джъстин Тимбърлейк. Моделът Миранда Кер и Орландо Блум винаги изглеждат хармонично и на една вълна с модата, заради което заслужават седмото място в класацията. Джейда Пинкет Смит и Уил Смит никога не са се появявали пред обществото в неподходящи дрехи и са в топ 10 на най-стилните двойки. Предпоследни за първите десет са младите родители Бионсе и Джей Зи, а класацията затварят американският държавен глава и първата дама на САЩ Барак и Мишел Обама.

Брад и Анджи вече имат брачни халки

Цяло лято дебнем Бранджелина, тъй като се очакваше двойката да сключи брак още през топлите месеци. Листата пандаха, дойде есента, темп...

Actualno.com

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com