Дупето на София Вергара лъсна на наградите Еми

39637
Дупето на София Вергара лъсна на наградите Еми

София Вергара е известна със закъглените си форми, които явно се оказаха прекалено пищни за дизайнерския й тоалет вчера, тъй като роклята й се сцепи точно над дупето й.

Инцидентът се случи само 20 минути преди хитовия сериал "Modern Family", в който участва звездата, да спечели престижно отличие на наградите Еми 2012.

София Вергара ще играе в "Семейният тип"

София Вергара ще вземе участие в един от новите епизоди на комедийното шоу "Семейният тип", където ще озвучи любовницата на главния гер...


40-годишната актриса сподели снимки на модното си премеждие в Twiiter, показвайки счупения цип на блестящата си синя рокля на Zuhair Murad.

На една от снимките хубаво се вижда дупето на латино звездата. Към снимките върви и текст: "Да!!!! Това се случи 20 минути преди да спечелим!!!! Обичам живота си!!!!"

След това тя благодари на екипа си, че й е помогнал да поправи роклята преди да излезе на сцената, за да получи (заедно с останалите си колеги от "Modern Family") за трета поредна година наградата за най-добра комедия.

Най-добре платената американска тв актриса

Звездата от сериала „Модерно семейство” София Вергара е най-добре платената американска телевизионна актриса. След нея се...

По-късно София Вергара се раздаде напълно на партито след церемонията. Тя танцуваше цяла нощ в компанията на годеника си Ник Льоб.

Редактор: Калина Здравкова

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com